Το Whole Foods αναπτύσει πλήρως αυτοματοποιημένο ρομποτικό concept καφέ

Η Whole Foods πρόκειται να εγκαταστήσει ένα νέο πλήρως αυτοματοποιημένο ρομποτικό concept καφέ, που θα επιτρέπει στους χρήστες να παραγγέλνουν και να παραλαμβάνουν τον καφέ τους μέσα σε λίγα λεπτά.

Η Briggo θα εγκαταστήσει το ρομποτικό της barista στο κατάστημα Whole Food στο Χιούστον προσφέροντας στους χρήστες μια μεγάλη γκάμα ζεστών ροφημάτων ακόμη και παγωμένων καφέδων.

Χρησιμοποιώντας την κινητή εφαρμογή Briggo ή μέσω μίας οθόνης αφής στο κατάστημα, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν οτιδήποτε από εσπρέσο, βανίλια ή φλιτζάνι τσάι, επιλέγοντας από μια ποικιλία γαλακτοκομικών καθώς και από ποικιλία σιροπιών.

Το robotic barista θα προετοιμάσει το ρόφημα στις προδιαγραφές των χρηστών μέσα σε λίγα λεπτά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ουρές ή λανθασμένες παραγγελίες.

«Προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε νέες ευκαιρίες για τους πελάτες μας», δήλωσε ο περιφερειακός αντιπρόεδρος της Whole Food Jessica Johnson-Keller.

«Η Briggo ευθυγραμμίζεται με την αποστολή μας και τα ποιοτικά πρότυπα των πελατών του Whole Foods Market και είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε έναν τόσο καινοτόμο συνεργάτη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here