Η Adidas προσφέρει κάρτες δώρων για παλιά ρούχα καθώς ξεκινά το πρόγραμμα “Infinite Play”

Η Adidas έχει ξεκινήσει ένα εμπορικό πρόγραμμα που προσφέρει κάρτες δώρων στους πελάτες της και προνόμια στο πρόγραμμα πιστότητας για τα παλιά ρούχα τους.

Το “Infinite Play” ξεκίνησε σε συνεργασία με την StuffStr και επιτρέπει στους πελάτες του Ηνωμένου Βασιλείου να ανταλλάσσουν όλα τα είδη Adidas που αγόρασαν τα τελευταία πέντε χρόνια.

Χρησιμοποιώντας οι πελάτες την εφαρμογή ή το site της Adidas μπορούν είτε να επιλέξουν να παραδώσουν τα μεταχειρισμένα ρούχα τους απευθείας από το σπίτι τους είτε να χρησιμοποιήσουν μια τσάντα Freepost για να τα στείλουν από το τοπικό ταχυδρομείο τους.

Παρόλο που η Adidas δέχεται αντικείμενα σε οποιαδήποτε κατάσταση, το πακέτο που αποστέλλεται πρέπει να έχει εκτιμώμενη ελάχιστη τιμή £ 20.

Το Stuffstr, στο οποίο η Adidas επένδυσε πρόσφατα περισσότερα από $ 1 εκατομμύριο (£ 780,000) σε χρηματοδότηση , θα ταξινομήσει τα προιόντα και θα καθορίσει ποια θα χρειαστούν επισκευή ή καθαρισμό.

Στη συνέχεια θα μεταπωλήσει τα προϊόντα για λογαριασμό του γερμανικού γίγαντα της μόδας και θα ανακυκλώσει τα ενδύματα που δεν μπορούν να επισκευαστούν και να μεταπωληθούν.