28 Απρ 2024
READING

Η Herschel Supply έγινε 10 ετών

2 MIN READ

Η Herschel Supply έγινε 10 ετών

Η Herschel Supply έγινε 10 ετών

Ο συνιδρυτής της Herschel Supply Co, Lyndon Cormack, αισθάνεται με τον ίδιο τρόπο για τα 10α γενέθλια της μάρκας όπως οι κόρες του, τώρα 13 και 11, αισθάνθηκαν για τη δική τους. 

“Δεν είμαι πλέον εννέα, είμαι 10!”, Θα φώναζαν γύρω από το σπίτι. Τώρα που η μάρκα που είναι πιο γνωστή για τα κομψά σακίδια της πωλείται σε περισσότερες από 10.000 σημεία σε 90 χώρες, ο Cormack δεν μπορεί παρά να νιώθει καλά. 

«Έχουμε ήδη κάνει τόσα πολλά», λέει. “Αλλά τότε θυμάμαι πόσο νεαρά τα παιδιά μου εξακολουθούν να είναι και συνειδητοποιώ ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορούμε να κάνουμε. Μόλις ξεκινήσαμε “.

Ο Cormack εγκατέλειψε τη δουλειά του στην Vans για να ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση μαζί με τον αδερφό του Jamie αφού και οι δύο πίστευαν ότι τα περισσότερα σακίδια ήταν “βαρετά”. 

Η μάρκα αναπτύχθηκε χάρη στο Little America, ένα σακίδιο που διαθέτει δύο ιμάντες μπροστά. Από το 2011 έως το 2013, η μάρκα γνώρισε μια εκπληκτική αύξηση της τάξης του 5.000%. 

Το Little America σε μαύρο χρώμα εξακολουθεί να είναι το προϊόν με τις καλύτερες πωλήσεις της εταιρείας, αλλά έχουν ξεπεράσει τις ημέρες όπου όλα τα προϊόντα που πωλούνται από την Herschel ήταν σακίδια. 

Παρόλο που εξακολουθούν να αντιπροσωπεύουν το 50% των πωλήσεων της εταιρείας, η γκάμα προϊόντων της Herschel περιλαμβάνει πλέον τα πορτοφόλια, τις αποσκευές, τα ενδύματα και τα αξεσουάρ ταξιδιού.

Μετά την εξασφάλιση ισχυρής χονδρικής παρουσίας 9.000 από τα 10.000 σημεία λιανικής πώλησης είναι χονδρέμποροι, το εμπορικό σήμα στοιχηματίζει το μέλλον του σε επώνυμα καταστήματα, κατά προτίμηση εξ ολοκλήρου. 

Το πρώτο άνοιξε πέρυσι στο Βανκούβερ του Καναδά, το ίδιο μέρος όπου άρχισαν όλα. Αυτά τα καταστήματα θα οδηγήσουν σε μια άλλη περίοδο ανάπτυξης? Μόνο ο χρόνος θα δείξει. Μεταξύ 2016 και 2017, η εταιρεία αυξήθηκε κατά 20%.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.