Ergon House | μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας και γαστρονομίας

Το Ergon House είναι μια εξαιρετική δημιουργική πρόταση για τους λάτρεις του φαγητού και του ευ ζην που βρίσκεται στους πρόποδες της Ακρόπολης, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Δημιουργήθηκε μια σύγχρονη, εντυπωσιακή Αγορά που διαθέτει μανάβικο, κρεοπωλείο, ιχθυοπωλείο, φούρνο, παντοπωλείο, καφεκοπτείο, μπαρ και εστιατόριο, που αποτελεί μια μεγάλη γιορτή της ελληνικής κουζίνας και του πολιτισμού.

Αυτή η εμπειρία διευρύνεται ακόμα περισσότερο, ακριβώς από πάνω της τοποθετήθηκε ένα boutique ξενοδοχείο που προσφέρει στους φιλοξενούμενους του σεμινάρια και κουζίνες μαγειρικής, γυμναστήριο και απόλυτη χαλάρωση, ενώ στην ταράτσα του οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την μαγευτική θέα της πόλης περιτριγυρισμένοι από ελαιόδεντρα.

Διαλέγοντας προσεκτικά τα καλύτερα προϊόντα της ελληνικής γης από το 2011, η Ergon έχει χτίσει μια κοινότητα που υποστηρίζει τους μικροπαραγωγούς και τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής της χώρας.

Πιστεύοντας ακράδαντα στην ικανότητα του φαγητού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα και τη διάθεσή του καθενός, το Ergon Houseνα φέρνει την εμπειρία ενός εξαιρετικού γεύματος και μιας υπέροχης εμπειρίας.

Τα αδέλφια Θωμάς και Γιώργος Δούζης είναι οι δημιουργοί του concept Ergon. Η ιστορία τους ξεκινάει το 2004. Τότε ξεκίνησαν συνεργασία με μικρούς Έλληνες παραγωγούς, φτιάχνοντας μια σειρά προϊόντων με τo δικό τους brand, και εξαιρετικές συσκευασίες.

Στα επόμενα χρόνια άνοιξαν ένα μοντέρνου ύφους deli-μπακάλικο,και αρχίζει η επιχείρηση να δημιουργεί μια νέα αγορά για αυτούς.

Στην συνέχεια βελτιώνουν το concept το οποίο συμπυκνώνεται στο αγοράζεις ή κάθεσαι και τρως. Ή και τα δύο.

Το 2015 ανοίγει το εντυπωσιακότατο για τα ελληνικά δεδομένα Ergon Agora στη Θεσσαλονίκη, ίδιας φιλοσοφίας με το ισόγειο food hall του αθηναϊκού House.

Νέα παιδιά με δημιουργικό μυαλό, φρέσκια αντίληψη που σίγουρα θα πάνε σε επόμενα βήματα με νέες ιδέες και concepts.