26 Απρ 2024
READING

Το Spotify συνεργάζεται με την Siri

2 MIN READ

Το Spotify συνεργάζεται με την Siri

Το Spotify συνεργάζεται με την Siri

Η ακρόαση του Spotify σε μια συσκευή iOS έγινε πολύ πιο εύκολη με την υποστήριξη των φωνητικών εντολών Siri.

Εάν έχετε το iOS 13 και έχετε εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη έκδοση του Spotify, μπορείτε τώρα να δώσετε εντολή για “καλλιτέχνη / άλμπουμ / playlist] στο Spotify” με την επίκληση της Siri.

Το Spotify επίσης ανοίγει μια εφαρμογή Apple TV και υποστηρίζει τη λειτουργία Low Data Mode του iOS 13, η οποία μπορεί να μειώσει την ποιότητα συνεχούς ροής για να καταναλώνει λιγότερα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

Η εκτόξευση της υποστήριξης της Siri θα μπορούσε να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ρυθμιστικών αρχών στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία έλαβε μια καταγγελία κατά της αντιμονοπωλιακής πολιτικής της Apple από την Spotify τον Μάρτιο.

Την εποχή εκείνη, η Siri συνεργαζόταν μόνο με την Apple Music και η Spotify ανέφερε αυτόν τον περιορισμό ως έναν τρόπο με τον οποίο η Apple “κλείνει” το πεδίο παιχνιδιού για τις υπηρεσίες της.

Το Spotify έχει ακόμα πολλές καταγγελίες σχετικά με τη συμπεριφορά της Apple, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης κατά 30% όλων των συνδρομών εντός της εφαρμογής, των κανόνων κατά της σύνδεσης των χρηστών με τις ηλεκτρονικές συνδρομές εκτός του App Store και τους περιορισμούς στην ανταλλαγή προσφορών και προωθήσεων στο iOS του Spotify app.

Με το iOS 13 η Siri γίνεται πιο ανοιχτή σε υπηρεσίες που ανταγωνίζονται με την Apple.

Εκτός από την ακρόαση με το Spotify, μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε τη μουσική στην Pandora και να λάβετε οδηγίες στους Χάρτες Google ή στο Waze.

Η Apple προσθέτει επίσης έναν τρόπο αλλαγής της προεπιλεγμένης εφαρμογής μηνυμάτων της Siri από το iMessage, οπότε δεν χρειάζεται να καθορίσετε το WhatsApp ή άλλες εναλλακτικές λύσεις ως μέρος κάθε φωνητικής εντολής.

Αυτό το προνόμιο δεν ισχύει ακόμα για μουσική ή χάρτες, οπότε θα πρέπει να πείτε “στο Spotify” ή “στους Χάρτες Google” κάθε φορά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη Siri με αυτές τις υπηρεσίες.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.