19 Απρ 2024
READING

Η Nivea ξεκινά brand και προιόντα για δέρμα με tattoos

2 MIN READ

Η Nivea ξεκινά brand και προιόντα για δέρμα με tattoos

Η Nivea ξεκινά brand και προιόντα για δέρμα με tattoos

Η γερμανική επιχείρηση καταναλωτικών αγαθών Beiersdorf στην οποία ανήκει η Nivea ξεκινάει την πρώτη της νέα μάρκα ύστερα από περισσότερα από 30 χρόνια.

Μια σειρά από κρέμες σώματος ειδικά για δέρμα με τατουάζ – καθώς επιδιώκει να αξιοποιήσει την αυξανόμενη δημοτικότητα της τέχνης του δέρματος και απευθύνεται σε ένα νεότερο κοινό.

Η Beiersdorf δήλωσε ότι η σειρά “Skin Stories” θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες , συμπεριλαμβανομένου ενός βερνικιού περιποίησης για νέα τατουάζ, προστασίας από τον ήλιο και μιας καθημερινής λοσιόν σώματος.

Το λανσάρισμα έρχεται ως μια από τις κινήσεις της εταιρείας μαζικής αγοράς όπως η Nivea αφού χάνει έδαφος από μικρές μάρκες, ειδικά μεταξύ των νεότερων καταναλωτών, οι οποίοι προτιμούν περισσότερα φυσικά συστατικά και νέα brands.

Η Beiersdorf δήλωσε ότι σχεδόν ένας στους πέντε Γερμανούς έχει ένα τατουάζ, με το ποσοστό σχεδόν μισό μεταξύ των γυναικών μεταξύ 25 και 34 ετών να αυξηθεί περαιτέρω.

Μια ενυδατική κρέμα συνιστάται να φροντίσει το δέρμα με τατουάζ για να προστατεύσει το σχέδιο από “φθορές” και απολέπιση.

Η μάρκα είναι το “πνευματικό αποτέλεσμα” μιας μονάδας καινοτομίας που η Beiersdorf δημιούργησε τον Ιούλιο για να αναπτύξει εμπορικά σήματα «indie» και να ενισχύσει τις υπάρχουσες γραμμές όπως Labello, 8X4 και Hidrofugal.

“Τα τατουάζ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Είναι πλέον ένα προσωπικό εξάρτημα. Αλλά λίγοι άνθρωποι ξέρουν πώς να φροντίσουν τα τατουάζ σωστά “, δήλωσε σε ανακοίνωσή του ο Hauke Voss, διευθυντής της μονάδας Indie Brands.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.