19 Σεπ 2024
READING

Οι τελευταίες διαφημίσεις iPhone και Watch της Apple παρουσιάζουν ιστορίες

3 MIN READ

Οι τελευταίες διαφημίσεις iPhone και Watch της Apple παρουσιάζουν ιστορίες

Οι τελευταίες διαφημίσεις iPhone και Watch της Apple παρουσιάζουν ιστορίες

Οι διαφημίσεις για το νέο υλικό της Apple παρουσιάστηκαν στην ειδική εκδήλωση της εταιρείας με εστίαση στις λεπτομέρειες της καθημερινής ζωής και πώς το iPhone 11 και το Apple Watch Series 5 μπορούν να επιβιώσουν μέσα από όλα αυτά

https://www.youtube.com/watch?v=H4p6njjPV_o

Η ταινία του iPhone 11 παρουσιάζει γραφικά παραδείγματα των νέων δυνατοτήτων του τηλεφώνου, συμπεριλαμβανομένης της νέας διπλής κάμερας, του ταχύτερου chip, της διάρκειας ζωής της μπαταρίας καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας, του βίντεο υψηλής ποιότητας και του ανιεκτικότερου εξωτερικού χώρου.

Ξεκινάει με τον οικείο ξυπνητήρι, ξυπνάει έναν χρήστη iPhone 11 και στη συνέχεια ακούγεται το τραγούδι Brazuka των NVDES, καθώς βλέπουμε το τηλέφωνο να πέφτει για να δείξει την αντοχή του παχύτερου γυαλιού και οπίσθιας θήκης.

Η διπλή κάμερα είναι το επόμενο χαρακτηριστικό που παρουσιάζεται, δείχνοντας τις εξαιρετικά ευρείες φωτογραφίες που μπορεί να τραβήξει. Πέφτει επάνω της νερό και παγωμένος καφές, ενώ δίπλα εμφανίζεται η αντίσταση στο νερό, έως και δύο μέτρα για 30 λεπτά

Περιλαμβάνει επίσης βίντεο υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων των selfies αργής κίνησης (ήδη ονομάζονται “slofie”), καθώς και ταχύτερη και καλύτερη Face ID, ταχύτερο τσιπ για gamers και θεατές βίντεο, νέα λειτουργία νύχτας για φωτογραφίες και νέα οθόνη  retina.

Ενώ η διαφήμιση iPhone 11 ήταν η πιο προσανατολισμένη προς τους καταναλωτές, το iPhone 11 Pro είχε το δικό του βίντεο. Η προσέγγιση είναι πιο τεχνικής φύσης, περιγράφοντας τα χαρακτηριστικά του με λεπτομέρεια – όπως τη δομική ζώνη από ανοξείδωτο χάλυβα με ένα 3D γυάλινο πακέτο αφής. Φοράει επίσης το A13, το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι το ταχύτερο chip σε smartphone παγκοσμίως.

https://www.youtube.com/watch?v=cVEemOmHw9Y

Η διαφήμιση του Apple Watch Series 5 μοιάζει πολύ με τη διαφήμιση του iPhone 11, δείχνοντας πώς η λίστα των χαρακτηριστικών – καταγράφοντας τα πάντα από το χρόνο που απαιτείται για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να παραμείνουν ενεργητικοί, υγιείς και συνδεδεμένοι – έχει νόημα στην καθημερινή χρήση του.

Μια συναρπαστική ταινία προβλήθηκε επίσης στο Apple Special Event για να αναδείξει πως το ρολόι έχει επηρεάσει πραγματικούς ανθρώπους.

Μια σειρά ανθρώπων εμφανίζονται σε μια ιστορία βίντεο που καταγράφει για γεγονότα που άλλαξαν τη ζωή τους και που υποστηρίχθηκαν από τα ρολόγια της Apple.

https://www.youtube.com/watch?v=5bvcyIV4yzo

Ένας άντρας δηλώνει ότι το ρολόι του κάλεσε το ασθενοφόρο και τη σύζυγό του, αφού εκείνος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής, ενώ μια γυναίκα δηλώνει ότι το ρολόι βρήκε κάτι λάθος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Ένας άλλος άνθρωπος, ο οποίος είναι κωφός, δηλώνει πως το ρολόι του τον ενημερώνει όταν ξυπνά ο γιος του, ενώ ένας πατέρας χρησιμοποιεί το ρολόι για να βοηθήσει το άγχος του αυτιστικού γιου του.

Η ταινία είναι μια συλλογή επιστολών και βίντεο που έλαβε η εταιρεία από χρήστες, ως ευχαριστήρια για τις λειτουργίες του ρολογιού που αλλάξει τη ζωή των ανθρώπων προς το καλύτερο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.