27 Απρ 2024
READING

Η Flannels ανοίγει πρώτη φορά στο Λονδίνο με ένα flagship store £10 εκ.

1 MIN READ

Η Flannels ανοίγει πρώτη φορά στο Λονδίνο με ένα flagship store £10 εκ.

Η Flannels ανοίγει πρώτη φορά στο Λονδίνο με ένα flagship store £10 εκ.

Η Flannels άνοιξε επιτέλους το πρώτο της κατάστημα στο Λονδίνο μια επένδυση 10 εκατομμυρίων λιρών στην Oxford Street.

Το κατάστημα των 18.000 τ.μ. στεγάζει τέσσερις ορόφους μόδας και αξεσουάρ πολυτέλειας ανδρών και γυναικών, με μάρκες όπως τις Off-White, Vetements και Burberry.

Η νέα “ναυαρχίδα” – η οποία είναι το 45ο κατάστημα της Sports Direct στο Ηνωμένο Βασίλειο – διαθέτει έναν concept floor για υπηρεσίες και εμπειρίες καθώς και συνεργασίες.

Ένας διαδραστικός χώρος θα φιλοξενεί εμπειρίες και events, συμπεριλαμβανομένων των installations τέχνης, καθώς και custom αθλητικά παπούτσια που θα είναι διαθέσιμα από τον καλλοτέχνη, Shoe Surgeon.

Το κατάστημα θα φιλοξενήσει επίσης την υπηρεσία Flannels Style and Collect – μια υπηρεσία click-and-collect για τους αγοραστές, συμπεριλαμβανομένων προσωπικών υπηρεσιών styling με ένα μέλος της ομάδας.

Για να γιορτάσει το άνοιγμα, η αμερικανική μάρκα υποδημάτων Flight Club άνοιξε το πρώτο της λιανικό κατάστημα στο Ηνωμένο Βασίλειο στον δεύτερο όροφο του πολυκαταστήματος.

Το κατάστημα σχεδιάστηκε από το ιταλικό στούντιο P con P και το εξωτερικό του διαθέτει μια τριπλή ψηφιακή οθόνη που θα αποτελέσει το μεγαλύτερο ψηφιακό installation τέχνης στον κόσμο.

Επιπλέον, εκδηλώσεις με DJ θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη και Σάββατο στο κατάστημα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.