27 Απρ 2024
READING

Η adidas Originals συνεργάζεται με το Arizona Iced Tea

2 MIN READ

Η adidas Originals συνεργάζεται με το Arizona Iced Tea

Η adidas Originals συνεργάζεται με το Arizona Iced Tea

Η adidas Originals και το Iced Tea της Arizona συνεργάζονται για μια ενέργεια θερινών vibes, με μια σειρά από συνεργατικές εκδόσεις για άνδρες και γυναίκες, στρέφοντας τη προσοχή τους στη σιλουέτα Continental Vulc και στο adilette slide.

Με 10 παπούτσια συνολικά, η συνεργασία εμπνέεται από την AriZona και τις τέσσερις πιο δημοφιλείς της γεύσεις: πράσινο τσάι με Ginseng και μέλι, λεμόνι, Mucho Mango και καρπούζι.

Κάθε παπούτσι είναι διακοσμημένο με το διακριτικό σήμα της Arizona και κατασκευάζεται από υλικά υψηλής ποιότητας.

Τέσσερις επανεκδόσεις του μοντέλου Continental Vulc, που κοστίζουν 90 δολάρια, αντιστοιχούν το καθένα σε ένα διαφορετικό άρωμα ποτού.

Το πράσινο τσάι της AriZona με το Ginseng και το μέλι μεταφράζονται σε μια μαύρη και τιρκουάζ εκδοχή, κατασκευασμένη από nubuck με κεντημένα στοιχεία από καμβά.

Μια λευκή δερμάτινη εκδοχή με γεωμετρικά σχήματα αναφέρεται στη γεύση λεμονιού της AriZona και διαθέτει κεντημένα γραφικά φινιρίσματα.

Οι γεύσεις Mucho Mango και καρπούζι της Arizona αναφέρονται με κίτρινα και κόκκινα χρώματα, αντίστοιχα. Κάθε ένα διαθέτει μια κατασκευή με nubuck και καμβά, με όλα τα κεντημένα γραφικά που απεικονίζονται στο κλασικό κουτάκι της γεύσης.

Στη συνέχεια, δύο μοντέλα αποκλειστικά για γυναίκες, που κοστίζουν $ 90 και εμπνέονται από το Λεμόνι και Πράσινο Τσάι με γεύσεις Ginseng και Μελιού, στηρίζονται στην χαρακτηριστική παλέτα χρωμάτων της Arizona.

Η εκδοχή του λεμονιού απεικονίζεται με μαύρο nubuck με καμβά, τυπωμένο με ένα ζωντανό γεωμετρικό μοτίβο από το σχεδιασμό του κουτιού.

Μια ροζ και τιρκουάζ εκδοχή αναφέρεται στο πράσινο τσάι με Ginseng και μέλι με μια τυπωμένη όψη του μοτίβου ανθισμένης κερασιάς του κουτιού πάνω σε ένα φωτεινό ροζ nubuck δέρμα.

Κάθε μοντέλο της σειράς adidas Originals by AriZona Continental Vulc περιλαμβάνει στοιχεία της συνεργασίας επάνω στη γλώσσα του παππουτσιού, καθώς και τέσσερα σετ κορδονιών και μεταλλικών τελειωμάτων κορδονιών και το καθένα διαθέτει φινίρισμα με την κλασική βουλκανισμένη σόλα  από καουτσούκ με λεπτομέρειες στο τακούνι και ειδική συσκευασία.

Για να συνοδεύουν τα παπούτσια, δημιουργήθηκαν επίσης τέσσερις συλλεκτικές εκδόσεις των παντοφλών adilette slides, οι οποίες κοστίζουν αντίστοιχα στα 35 δολάρια, ενώ η κάθε μία αποτίει φόρο τιμής σε αυτές τις τέσσερις γεύσεις.

Κάθε παντόφλα διαθέτει γραφικά στοιχεία εμπνευσμένα από την επωνυμία της Arizona, με μια υφασμάτινη συλλεκτική ετικέτα στην κάλτσα.

Τα adidas Originals by AriZona Continental Vulc sneakers και η adilette slide παρουσιάζονται παγκοσμίως στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.