27 Απρ 2024
READING

Beefcake: τα εμπνευσμένα από τη δεκαετία του 1920 μαγιό

4 MIN READ

Beefcake: τα εμπνευσμένα από τη δεκαετία του 1920 μαγιό

Beefcake: τα εμπνευσμένα από τη δεκαετία του 1920 μαγιό

Η Mel Brittner Wells είναι η ιδρύτρια της Beefcake Swimwear.

“Το Beefcake ξεκίνησε επειδή ένας φίλος μου ήθελε ένα μαγιό σε στυλ της δεκαετίας του 1920, αλλά τα μόνα που έβρισκε ήταν vintage πρωτότυπα από μαλλί. Επειδή είχα μεγαλώσει μαθαίνοντας να ράβω μερικά από τα ρούχα μου, προσφέρθηκα να δοκιμάσω”, λέει.


Η Wells γρήγορα έμαθε πόσο δύσκολο είναι να ράψει κανείς ένα μαγιό: “Ενώ παραπονιόμουν για το πόσο δύσκολα φτιάχνεται ένα μαγιό, και άλλοι εξέφρασαν το ενδιαφέρον να έχουν ένα μαγιό σαν αυτό – ένα απλό κομμάτι με περισσότερη κάλυψη, αλλά όχι με φούστα ή άλλα διακοσμητικά.

Φαινόταν σαν μια βιώσιμη επιχειρηματική ιδέα, έτσι την συνέχισα. “
Η Wells, η οποία είναι XL μέγεθος η ίδια, πιστεύει ότι η έννοια της οριοθέτησης του μεγέθους ως ” plus size ” είναι λάθος.

Λέει, “Δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα ότι το μέσο μέγεθος των γυναικών στις ΗΠΑ είναι το 14/16”. Η λύση της;

Πετάξτε τα παραδοσιακά μοντέλα μεγέθους. “Ενώ οι περισσότερες μάρκες ξεκινούν με small ή medium, εμέις δημιουργήσαμε τα σχέδιά μας από ένα XL μέγεθος, εν μέρει επειδή αυτό ήταν το μέγεθος του πρώτου πρωτοτύπου που έκανα για να ταιριάζει στον εαυτό μου, εν μέρει λόγω της πραγματικότητας του τι θα πωλούσε πιθανώς.

“Λέει ότι η θεωρία της ήταν σωστή. Το XL είναι το κορυφαίο μέγεθος της Beefcake.

Η Wells θεωρεί τα μαγιό Beefcake ως μέρος ενός μικρού αλλά αυξανόμενου αριθμού εταιρειών που αναγνωρίζουν την πραγματικότητα της αγοράς όσον αφορά το μέγεθος.

“Ελπίζω ότι οι καταναλωτές μας “plus size” που πάντα αισθάνονται ότι δεν είναι φυσιολογικοί, να καταλάβουν ότι αξίζουν και αγκαλιάζονται ως Beefcakes. Εκτιμώνται και εξετάζονται σε κάθε βήμα της επιχείρησής μας, από το μοτίβο μέχρι το σχεδιασμό του marketing. “


Όταν η Beefcake ξεκίνησε το 2017, η προσφορά μεγέθους τους κυμάνθηκε από extra-small ως 2XL.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας της πρώτης εκστρατείας τους, ωστόσο, είχαν αιτήματα για μεγαλύτερα μεγέθη και προστέθηκαν γρήγορα 3ΧL έως 5ΧL.

Όταν ρώτησα την Wells τι έμαθε από την λειτουργία της Beefcake, απάντησε ότι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η εταιρεία είναι να παραμείνει αληθινή σε όλες τις αξίες της και να οικοδομήσει μια βιώσιμη επιχείρηση.

Όλα τα μαγιό τους κατασκευάζονται στις ΗΠΑ από εταιρεία που κατέχει γυναίκα και που πληρώνονται σύμφωνα με τον νόμο.

Η Wells συνέχισε: “Χρησιμοποιούμε μερικά από τα πιο βιώσιμα και υψηλών επιδόσεων υφάσματα σε όλο τον κόσμο.

Προσπαθούμε επίσης να παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και, πάνω απ ‘όλα, προσπαθούμε να διατηρήσουμε τις τιμές όσο το δυνατόν χαμηλότερες”.

Παρατήρησε ότι η τήρηση αυτών των αξιών είναι μεγάλη πρόκληση, διότι αυτό δεν είναι ο κανόνας στον πολιτισμό των startup των ΗΠΑ που κυριαρχείται από τους άνδρες.

Όταν ρωτήθηκε ποια συμβουλή θα έδινε σε συναδέλφους επιχειρηματίες που προσπαθούσαν να φέρουν επανάσταση στο περιβάλλον των startup, είπε:

“Βρείτε τους ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν, ειδικά όταν προσπαθείτε να οικοδομήσετε ένα διαφορετικό είδος επιχείρησης και να τους κρατήσετε γύρω σας. Είναι σκληρό να είσαι διαφορετικός, αλλά πιστεύω ότι αξίζει να κάνουμε τα πράγματα με τον σωστό δρόμο. “

Ποιο είναι το επόμενο βήμα για το Beefcake; Η Wells αναφέρει: “Επί του παρόντος, αντιμετωπίζουμε το ερώτημα εάν θα αναζητήσουμε ή όχι εξωτερική χρηματοδότηση, καθώς μέχρι στιγμής αυτό έχει ξεκινήσει από εμένα και έχει γίνει crowdfunded.

Έχω σπαταλήσει δύο χρόνια και περίπου 5.000 δολάρια από δικά μου χρήματα για να φτάσω στο σημείο όπου θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα Kickstarter και στη συνέχεια επιδοτηθήκαμε με πάνω από 35.000 δολάρια, πράγμα που μας έδωσε την ώθηση να γίνουμε μια direct-to-consumer εταιρία μαγιό.

Τα περισσότερα από τα κέρδη μας πηγαίνουν πίσω στην επιχείρηση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχω εγκαταλείψει την βασική δουλειά μου.

Αυτή η εταιρεία είναι σαν το event της βραδιάς ή του Σαββατοκύριακου, με τη βοήθεια του συζύγου μου, πρέπει να καταλάβουμε πώς να κλιμακώνουμε, αλλά και να μείνουμε πιστοί στις αξίες μας και δεν έχω ακόμα την απάντηση σε αυτό »

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.