21 Σεπ 2024
READING

Η Reebok “κυκλοφορεί” προιόντα της μόνο στην Alexa

2 MIN READ

Η Reebok “κυκλοφορεί” προιόντα της μόνο στην Alexa

Η Reebok “κυκλοφορεί” προιόντα της μόνο στην Alexa

Η Reebok για πρώτη φορά έχει χρησιμοποιήσει πλατφόρμες με φωνητική λειτουργία για προώθηση προϊόντος.

Η εκστρατεία στοχεύει να απευθύνει έκκληση στους νεότερους καταναλωτές οι οποίοι είναι πιο πιθανό να συντονίζονται σε κινητή και φωνητική τεχνολογία από ό, τι οι παλαιότερες γενιές.

Ο αριθμός των χιλιάδων χρηστών των έξυπνων βοηθών αυξήθηκε κατά 38% πέρυσι σε 24,9 εκατομμύρια στις Η.Π.Α., ενώ τα μέλη αυτής της δημογραφικής ομάδας ήταν οι πρώτοι που υιοθέτησαν την τεχνολογία φωνητικής τεχνολογίας.

Η Reebook είναι το πιο πρόσφατο εμπορικό σήμα που προσφέρει κυκλοφορία προϊόντος – μια δημοφιλής στρατηγική marketing μεταξύ κατασκευαστών αθλητικών παπουτσιών και streetwear για να οδηγήσει τη ζήτηση αποκλειστικών εμπορευμάτων περιορισμένης έκδοσης – μέσω βοηθών φωνής.

Τον Φεβρουάριο, η Nike κυκλοφόρησε τα αυτό-δενόμενα παπούτσια της, Adapt BB, με πώληση σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού NBA.

Οι χρήστες του Google Assistant κλήθηκαν να αγοράσουν τα παπούτσια, τα οποία εμφανίστηκαν κατά το ημίχρονο του παιχνιδιού.

Η Nike έκανε sold out τα παπούτσια της μέσα σε έξι λεπτά γεγονός που υποδηλώνει ότι τα δημοφιλή εμπορικά σήματα ενδέχεται να διερευνήσουν παρόμοια τακτική για να φουσκώσουν το buzz γύρω από ένα λανσάρισμα προϊόντος.

Η νέα τάση που είναι στραμμένη στη φωνητική εντολή είναι πιθανό να προσελκύσει τους καταναλωτές, καθώς ο αριθμός των Αμερικανών που ψωνίζουν από έξυπνο ομιλητή θα αυξηθεί στα 31 εκατομμύρια φέτος και στα 34,7 εκατομμύρια το 2020.

Μέχρι το 2021, περίπου τέσσερις από τους 10 ιδιοκτήτες έξυπνους ομιλητών στις Η.Π.Α. – 38 εκατομμύρια άτομα – θα κάνουν αγορές μέσω των συσκευών με φωνητική λειτουργία, θα ψάχνουν για προϊόντα, θα ρωτούν για τιμές ή θα κάνουν μια τελική αγορά.

Η αυξανόμενη δημοτικότητα του φωνητικού εμπορίου ώθησε τους εμπόρους να υιοθετήσουν σταδιακά την τεχνολογία.

Περίπου το ένα τέταρτο των εμπόρων της Βόρειας Αμερικής έχουν ξεκινήσει μια εφαρμογή φωνής, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα των Vociebot.ai και Voices.com.

Ένα άλλο 10% των εμπόρων δήλωσαν ότι αναμένεται να παρουσιάσουν μια φωνητική εφαρμογή είτε φέτος είτε αργότερα, φθάνοντας το 34% μέχρι το τέλος του 2020.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.