25 Απρ 2024
READING

Η Urban Outfitters αναπτύσσει νέα πλατφόρμα για να βελτιώσει την εμπειρία των πελατών

2 MIN READ

Η Urban Outfitters αναπτύσσει νέα πλατφόρμα για να βελτιώσει την εμπειρία των πελατών

Η Urban Outfitters αναπτύσσει νέα πλατφόρμα για να βελτιώσει την εμπειρία των πελατών

Η Urban Outfitters θα συγκεντρώσει και θα συνδυάσει τα δεδομένα των πελατών και τα σχόλια των πελατών, καθώς επιδιώκει να βελτιώσει την εμπειρία των πελατών σε όλα τα καταστήματα και τα διαδικτυακά της κανάλια.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έχει επιλέξει την Qualtrics CustomerXM για τη βελτιστοποίηση του παγκόσμιου προγράμματος διαχείρισης πελατών της.

Η Urban Outfitters θα συγκεντρώσει τα στοιχεία των πελατών που συλλέγονται από τα υπάρχοντα λειτουργικά συστήματα και τα σχόλιά από τους πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των μετρήσιμων πληροφοριών και reports για τους καταναλωτές, στην πλατφόρμα Qualtrics.

Συνδυάζοντας επιχειρησιακά δεδομένα και δεδομένα εμπειρίας σε μία πλατφόρμα,η Urban Outfitters θα μπορεί γρήγορα να αναλάβει δράση για να βελτιώσει την εμπειρία των πελατών της και να δημιουργήσει θετικά επιχειρηματικά αποτελέσματα.

“Ως κορυφαίος έμπορος λιανικής, συνεχώς αξιολογούμε νέους τρόπους για να προσφέρουμε την πιο απρόσκοπτη εμπειρία στους πελάτες μας”, δήλωσε ο Tracey Strober, παγκόσμιος διευθυντής λιανικών λύσεων και εμπειριών πελατών, Urban Outfitters.

“Συνεργαζόμαστε με την Qualtrics – τον ηγέτη στην διαχείριση της εμπειρίας – για να πάμε το πρόγραμμα εμπειρίας πελατών μας στο επόμενο επίπεδο, εξοπλίζοντας τους ηγέτες της εταιρείας μας και τους διαχειριστές καταστημάτων με ιδέες που μπορούν να δράσουν».

Η Urban Outfitters θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα για να επιτρέψει σε στελέχη και διαχειριστές καταστημάτων να κατανοήσουν τα συναισθήματα και τις αντιλήψεις των πελατών σε κάθε σημαντική στιγμή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του πελάτη.

Ο έμπορος λιανικής πώλησης θα μπορεί να συλλέγει ανατροφοδότηση πέρα ​​από τις έρευνες, να εκτελεί ανάλυση κειμένου και συναισθήματος στα δεδομένα και να αναλαμβάνει δράση σχετικά με τις πληροφορίες πελατών.

Η πλατφόρμα Qualmrics XM είναι ένα σύστημα ανάλυσης που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση των τεσσάρων βασικών εμπειριών της επιχείρησης: πελάτης, υπάλληλος, προϊόν και εμπορικό σήμα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.