19 Απρ 2024
READING

Lego | οι καλλιτέχνες του 20ου αιώνα.

3 MIN READ

Lego | οι καλλιτέχνες του 20ου αιώνα.

Lego | οι καλλιτέχνες του 20ου αιώνα.

Αν αγαπάτε τα Lego, φαίνεται ότι υπάρχει ένα σετ για τα πάντα, από το Upside Down στο Stranger Things και στους χαρακτήρες του παιχνιδιού Overwatch.

Αλλά ένα από τα πιο cool πράγματα που κάνει η εταιρεία παιχνιδιών μέσω της ιστοσελίδας Lego Ideas είναι να ενθαρρύνει τους οπαδούς να υποβάλουν τις δικές τους προτάσεις για σετ Lego που οι άνθρωποι μπορούν να ψηφίσουν για να διαπιστώσουν εάν υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον για να κάνουν τις ιδέες αυτές πραγματικότητα.

Με την προτεινόμενη σειρά Lego “Artists of the 20th Century”, που σχεδιάστηκαν από τον φανατικό των παιχνιδιών της εταιρείας, Han Sbricksteen, ο Salvador Dalí, η Frida Kahlo, ο Andy Warhol και ο Pablo Picasso θα μπορούσαν να αποκτήσουν τα δικά τους Lego tributes.

Το προτεινόμενο σετ περιλαμβάνει όχι μόνο τα mini-games των παραπάνω καλλιτεχνών, αλλά και τα στούντιο τους γεμάτα με τα προσωπικά τους αντικείμενα, πίνακες ζωγραφικής και άλλα έργα τέχνης.

Υπάρχουν περισσότερα από 680 κομμάτια στο προτεινόμενο σετ. Κάθε καλλιτεχνική σκηνή μετρά πάνω από 8,6 εκ. μήκος, πλάτους 12,7 εκ. και βάθος 6,4 εκ.

Η κατασκευή Lego του Salvador Dalí εμπνέεται από τον πίνακά του με τίτλο “Mae West’s Face which May be Used as a Surrealist Apartment”.

Το σετ περιλαμβάνει το “Mae West Lips Sofa”, το ” Lobster Telephone “, το ” Venus de Milo with Drawers “, τους πίνακες ” The Persistence of Memory” και “Swans Reflecting Elephants”, καθώς και ένα χρυσό αυγό και τέσσερα μυρμήγκια.


Η κατασκευή Lego της Frida Kahlo είναι εμπνευσμένη από το σπίτι της, το The Blue House.

Το σετ περιλαμβάνει ένα καβαλέτο, έναν καθρέφτη, διάφορα έπιπλα και εργαλεία, τους πίνακες ” The Frame “, ” The Two Fridas “, ” Self-Portrait with Thorn Necklace and Hummingbird ” και ” Viva la Vida, Watermelons”. Υπάρχει ακόμη και μια φιγούρα της μαϊμούς που είχε για κατοικίδιο.

Η κατασκευή για τον Andy Warhol είναι εμπνευσμένη από το εργοστάσιο τέχνης / κινηματογράφου The Factory και περιλαμβάνει τέσσερα “Πορτραίτα της Marilyn Monroe”, ένα πορτρέτο του Elvis Presley, τον διάσημο πίνακά του “Campbell’s Soup Can”, δύο κουτάκια “Campbell’s Soup”, δύο κουτιά Brillo, δύο Polaroid φωτογραφίες, δύο κουτάκια φιλμ, ένα ασημένιο σύννεφο και δύο εξώγυλλα μουσικών άλμπουμ: το “Sticky Fingers” των The Rolling Stones και το ντεμπούτο άλμπουμ του Velvet Underground “The Velvet Underground και Nico”. Ο Warhol τα σχεδίασε και τα δύο.

Η κατασκευή του Pablo Picasso είναι εμπνευσμένη από το στούντιο Villa La Californie.

Περιλαμβάνει διάφορα έπιπλα, μπλε και ροζ κουτιά μπογιάς, τα γλυπτά «Goat» και «Guitar», τους πίνακες «Τρεις μουσικοί» και «Οι νεαρές κυρίες της Αβινιόν», μια μικρή αναπαραγωγή της «Guernica» και δύο σκίτσα “Guernica”: ta ” Bull ” και ” Horse “.

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης ένα ενημερωτικό φυλλάδιο για τους τέσσερις καλλιτέχνες και τα έργα τέχνης τους.

Αυτό το σετ ιστορίας της τέχνης από τη Lego έχει ήδη κατακτήσει το ορόσημο των 5.000 υποστηρικτών, αλλά χρειάζεται 10.000 ψήφους για να μπει στο στάδιο της έγκρισης.

Είναι σημαντικό οι πελάτες να αισθάνονται μέρος μιας εταιρείας και των προιόντων που δημιουργεί για αυτούς.Με αυτό το τρόπο η δέσμευση και η πιστότητα των πελατών ανεβαίνει σε υψηλότερα επίπεδα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.