24 Απρ 2024
READING

Η Monocle ανοίγει νέο πολυτελές κατάστημα στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ

2 MIN READ

Η Monocle ανοίγει νέο πολυτελές κατάστημα στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ

Η Monocle ανοίγει νέο πολυτελές κατάστημα στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ

Η Monocle με έδρα το Λονδίνο άνοιξε το πρώτο της αποκλειστικό ταξιδιωτικό κατάστημα στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

Το κατάστημα είναι το πρώτο από ένα νέο άνοιγμα στα αεροδρόμια για το εμπορικό σήμα, εστιάζοντας στα βιβλία, τα απαραίτητα ταξιδιωτικά προϊόντα και την πλήρη γκάμα προϊόντων και συνεργασιών της Monocle.

Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Lagardère Travel Retail με έδρα το Παρίσι και βρίσκεται σε μια περιοχή υψηλών προδιαγραφών του αεροδρομίου.

Η Monocle δήλωσε ότι στόχος της είναι να επαναπροσδιορίσει το λιανικό εμπόριο των αεροδρομίων.

“Το άνοιγμα αυτού του νέου concept στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ έρχεται στην τέλεια στιγμή για τον τομέα μας”, ανέφερε ο editor-in-chief  και πρόεδρος της Monocle, Tyler Brûlé.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ υποδέχεται 74 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως.

“Το Χονγκ Κονγκ είναι ήδη μία από τις σημαντικότερες αγορές μας τόσο για τους αναγνώστες όσο και για τις εταιρικές σχέσεις της μάρκας”, δήλωσε ο Brûlé.

“Έχουμε αναπτύξει ένα κατάστημα που είναι “ήρεμο”, κομψά σχεδιασμένο και εφοδιασμένο με καλά αναγνώσματα για τις ώρες αναμονής, δώρα για φίλους και πελάτες και φυσικά πολλά αξεσουάρ και είδη μόδας για το κεντρικό πελατολογίο μας”.

Η Monocle ήδη λειτουργεί καταστήματα και concept café στο Λονδίνο, τη Ζυρίχη, το Μεράνο, το Λος Άντζελες, το Τορόντο, το Τόκιο και το Χονγκ Κονγκ και σύντομα και στο Μιλάνο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.