Το εξαιρετικό διαφημιστικό για το νέο Audi RS6 Avant που αναμένεται με ανυπομονησία

Όταν η Audi ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι το ισχυρό RS6 Avant έρχεται, οι λάτρεις των αυτοκινήτων πέταξαν από χαρά.

Άλλωστε, μιλάμε για ένα θηρίο 591 ίππων  που, σύμφωνα με πληροφορίες, πηγαίνει από 0 σε 62 mph σε 3,6 δευτερόλεπτα και μπορεί να χτυπήσει ακόμα και τα 190 mph. Καθόλου άσχημα!

Λοιπόν, προετοιμαστείτε να το ερωτευτείτε ακόμα περισσότερο, χάρη σε ένα εξάλεπτο διαφημιστικό στο YouTube, το οποίο ακολουθεί τη μοίρα ενός λάτρη της Audi από τη γέννησή του μέχρι την πατρότητα και από το Fox Avant της δεκαετίας του 70 μέχρι το RS6 του 2020.

Η διαφήμιση παίζει με την ιδέα ότι αυτό είναι το πρώτο wagon που κυκλοφορεί στη Βόρεια Αμερική στην 25ετή ιστορία της Audi Sport.

Κατά τη διάρκεια του μέρους του βίντεο όπου ο πρωταγωνιστής είναι έφηβος, βλέπουμε μια διαφήμιση για ένα  RS2 Avant του ’94 που υπογραμμίζει ότι δεν είναι “διαθέσιμο στις Η.Π.Α.” .

Εάν βρίσκεστε στο γραφείο σας και δεν θέλετε να γελάσουν μαζί σας αν δακρύσετε βλέποντας γονείς να πεθαίνουν, παιδιά γεννιούνται και ένα ανθρωποκεντρικό ρομαντικό, πηγαίνετε στο τέλος, όπου μπορείτε να ακούσετε τον twin-turbo 4.0-λίτρων V-8 σε όλη τη δόξα του.

Σε δεύτερη σκέψη, και αυτό μάλλον μπορεί να σας κάνει να κλάψετε.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here