16 Απρ 2024
READING

Η Carrefour εγκαινιάζει την ισπανική εκπτωτική αλυσίδα Supeco στη Γαλλία

2 MIN READ

Η Carrefour εγκαινιάζει την ισπανική εκπτωτική αλυσίδα Supeco στη Γαλλία

Η Carrefour εγκαινιάζει την ισπανική εκπτωτική αλυσίδα Supeco στη Γαλλία

Τον Σεπτέμβριο, ο γαλλικός γίγαντας Carrefour θα ανοίξει τα δύο πρώτα καταστήματα του ισπανικού εκπτωτικού brand Supeco («supermercado economico» ή «φθηνό σούπερ μάρκετ») στη Γαλλία.

Τα καταστήματα θα ανοίξουν στο Valenciennes, κοντά στα βελγικά σύνορα. Η εκπτωτική αλυσίδα προχωράει σε μια γρήγορη διεθνή ανάπτυξη.

Jpeg

Συνδυάζοντας έκπτωση και μετρητά & μεταφορά


Η Supeco τοποθετείται ως αλυσίδα που εξοικονομεί χρήματα για οτιδήποτε, από την ενέργεια μέχρι την εφοδιαστική αλυσίδα και τη διακόσμηση.

Το τελευταίο μέρος είναι προφανές στον πολύ πρωτότυπο σχεδιασμό των καταστημάτων και στην παρουσίαση των προϊόντων σε κιβώτια και σε παλέτες.

Οι τιμές εμφανίζονται ανά μονάδα και αγορά χύμα: ένας τρόπος για την αλυσίδα να τοποθετηθεί ως συνδυασμός έκπτωσης και μετρητών & μεταφοράς, με στόχο τόσο τις οικογένειες όσο και τους επαγγελματίες πελάτες.

Το πρώτο κατάστημα θα ανοίξει στις 3 Σεπτεμβρίου, ακολουθούμενο από ένα δεύτερο κατά 22 ημέρες αργότερα.

Ο βασικός μοχλός πίσω από τη γαλλική επέκταση είναι ο Pascal Clouzard: ο σημερινός επικεφαλής της Carrefour France οδήγησε τις ισπανικές δραστηριότητες του ομίλου μέχρι το 2017 και γνώρισε τα πλεονεκτήματα της αλυσίδας έκπτωσης από πρώτο χέρι.

Τα έξοδα είναι σημαντικά χαμηλότερα από τα κανονικά σούπερ μάρκετ και η αλυσίδα μπορεί να επωφεληθεί από μια εικόνα χαμηλότερης τιμής.

Αναμένεται ότι τα καταστήματα Supeco θα χρησιμοποιηθούν κυρίως για την αντικατάσταση των παλαιών καταστημάτων Carrefour Market, αλλά στο Trofarello (κοντά στο Τορίνο) ο όμιλος χρησιμοποίησε επίσης μια πρώην υπεραγορά για να στεγάσει το πρώτο ιταλικό κατάστημα της αλυσίδας.

Εκτός από το κατάστημα του Τορίνο, η Carrefour έχει ήδη ανοίξει 40 καταστήματα Supeco σε τρεις χώρες: 23 στην Ισπανία, 15 στη Ρουμανία και 2 στην Πολωνία.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.