24 Απρ 2024
READING

Η North Face παρουσιάζει το νέο concept της

3 MIN READ

Η North Face παρουσιάζει το νέο concept της

Η North Face παρουσιάζει το νέο concept της

Η North Face παρουσίασε το νέο βιωματικό καταστημά της στο SoHo, το οποίο άνοιξε την προηγούμενη εβδομάδα.

Η τοποθεσία αποτελεί μέρος μιας νέας «παγκόσμιας στρατηγικής λιανικής πώλησης» που εστιάζει στη μετατροπή των καταστημάτων της σε “σημεία για εξερεύνηση”, σύμφωνα με δελτίο τύπου της εταιρείας.

Αυτό είναι το πρώτο από μια σειρά από νέα καταστήματα που έχει σχεδιάσει η μάρκα, συμπεριλαμβανομένων των Seattle, New Jersey καθώς και ορισμένες τοποθεσίες στην Ευρώπη το φθινόπωρο.

Μέχρι το 2024, η North Face ελπίζει να ανανεώσει την “πλειοψηφία του στόλου των καταστημάτων της”.

Το κατάστημα SoHo των 2.000 τετραγωνικών μέτρων κατασκευάστηκε με βιώσιμα υλικά, όπως τα πιστοποιημένα από την Forest Stewardship Council (FSC) πιστοποιημένα ξύλα, χάλυβα, γρανίτη και χρώματα χαμηλής περιεκτικότητας σε οργανικές ενώσεις (VOC), τα οποία θα χρησιμοποιηθούν σε όλα τα μελλοντικά καταστήματα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτό λειτουργεί τόσο για να αυξήσει τη μακροζωία των καταστημάτων όσο και για να ενισχύσει τη δέσμευση της μάρκας για βιωσιμότητα.

Η North Face έχει μια νέα στρατηγική λιανικής πώλησης και το επίκεντρο είναι η εμπειρία.

Η εταιρεία υπογράμμισε τις νέες τοποθεσίες των καταστημάτων της ως θέσεις για «τη δημιουργία ισχυρότερης σύνδεσης με τους καταναλωτές και την εξέλιξη του λιανικού περιβάλλοντος της North Face σε ένα χώρο που μοιάζει περισσότερο με το εμπορικό σήμα και λιγότερο σαν ένα κατάστημα».

Η νέα στρατηγική λιανικής πώλησης της North Face βασίζεται στις συστηματικές προσπάθειες του retailer να αναπτύξει το εμπορικό σήμα του ως ηγέτη στην αειφορία και την εξερεύνηση.

Το 2018, ο λιανοπωλητής άνοιξε ένα pop up χώρο στις ιταλικές Άλπεις, το οποίο παρουσίαζε και ξεκίνησε μια καμπάνια που ονομάστηκε “Ποτέ μην σταματήσετε να εξερευνάτε”.

Από την πλευρά της βιωσιμότητας, η εταιρεία ξεκίνησε να πωλεί “μεταχειρισμένα” προϊόντα online πριν από ένα χρόνο σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα που ονομάζεται The North Face Renewed και έκλεισε τα καταστήματα την Ημέρα της Γης για να ενθαρρύνει τους πελάτες να βγουν έξω και να εξερευνήσουν.

Για το άνοιγμα του καταστήματος στο SoHo, το εμπορικό σήμα σχεδίασε μια μεγάλη εκδήλωση-άνοιγμα και διέθετε μια “περιορισμένης έκδοσης basecamp duffel τσάντες” που δημιουργήθηκε από καλλιτέχνες της Νέας Υόρκης, συμπεριλαμβανομένων Adam Lucas και Eric Haze, και τον αθλητή του Renan Ozturk.

Ο Mark Parker, στέλεχος της εταιρείας δήλωσε ότι η εμπειρία αγορών δεν είναι πλέον η μόνη αποστολή του καταστήματος.

“Είμαστε τώρα επικεντρωμένοι στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος το οποίο υπογραμμίζει την κληρονομιά μας και επιτρέπει στους καταναλωτές να συνδέονται βαθιά με το εμπορικό σήμα καθώς προετοιμάζονται για τη δική τους εξερεύνηση, οπουδήποτε και να είναι”, ανέφερε σε δήλωσή του.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.