20 Απρ 2024
READING

Η KFC επενδύει εκατομμύρια σε drive-thru

2 MIN READ

Η KFC επενδύει εκατομμύρια σε drive-thru

Η KFC επενδύει εκατομμύρια σε drive-thru

Η KFC ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι επενδύει 1,5 εκατομμύρια δολάρια σε μια “εντελώς νέα ιδέα για τη βιομηχανία γρήγορου φαγητού” – ένα πρώτο στο είδος του εστιατόριο μόνο για εξυπηρέτηση από το αυτοκίνητο.

 
Βρίσκεται στο Newcastle, NSW, το κατάστημα θα διαθέτει πέντε λωρίδες και θα χρησιμοποιήσει νέα τεχνολογία για τη βελτίωση της απόδοσης και της ταχύτητας στην κουζίνα.

Οι πελάτες θα μπορούν να παραγγέλνουν και να πληρώνουν μέσω της εφαρμογής KFC ή του ιστότοπου πριν φτάσουν στο εστιατόριο και θα λαμβάνουν έναν τετραψήφιο κωδικό για να μπουν σε έναν δέκτη οθόνης αφής όταν παρκάρουν και να παραλάβουν την παραγγελία τους.

Η κατασκευή ξεκίνησε στα τέλη Ιουνίου και το εστιατόριο πρόκειται να ανοίξει στις αρχές Νοεμβρίου. Η εταιρεία δήλωσε ότι πιθανώς θα αναπτύξει περισσότερες ανάλογα καταστήματα.

“Το Drive-Thru Only είναι το τελευταίο παράδειγμα της δέσμευσης της KFC για την καινοτομία και για να δοθεί το πιο νόστιμο και φρέσκο ​​κοτόπουλο”, δήλωσε ο επικεφαλής της KFC Αυστραλίας κ. Kristi Woolrych.

“Είμαστε αφοσιωμένοι στη συνεχή οικοδόμηση της προσφοράς πελατών μας, ότι πάντα παρέχουμε νόστιμα και φρέσκα γεύματα με τον πιο βολικό τρόπο για να συναντήσουμε τον πολυάσχολο τρόπο ζωής τους”.

Το κατάστημα σχεδιάστηκε αφού η KFC είδε το ηλεκτρονικό εμπόριό της να αυξάνεται πολύ γρήγορα, με την online παραγγελία να αυξάνεται κατά 100% ετησίως για τα τελευταία πέντε χρόνια.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.