26 Απρ 2024
READING

Η Dominos Pizza ξεκινάει παραδόσεις με e-bike

2 MIN READ

Η Dominos Pizza ξεκινάει παραδόσεις με e-bike

Η Dominos Pizza ξεκινάει παραδόσεις με e-bike

Η Dominos ξεκινάει έναν νέο τρόπο παράδοσης πίτσας , θα παραδίδει πίτσα με ηλεκτρικά ποδήλατα.

Η αλυσίδα πίτσας σχεδιάζει να κυκλοφορήσει εκατοντάδες ηλεκτρονικά ποδήλατα σε συνεργασία με τα Rad Power Bikes στα εταιρικά της καταστήματα σε όλο το Μαϊάμι, το Σαλτ Λέικ Σίτι, τη Βαλτιμόρη και το Χιούστον αργότερα φέτος.

Οι εταιρείες UberEats, DoorDash και GrubHub ασκούν πίεση στις πωλήσεις της Dominos στις ΗΠΑ, επειδή οι πελάτες έχουν πλέον πολλές επιλογές από την πίτσα ή το κινεζικό φαγητό για παράδοση.

Αντιμετωπίζοντας τον αυξημένο ανταγωνισμό, η Dominos έχει επικεντρωθεί στη βελτίωση της παράδοσης.

Μέρος αυτής της στρατηγικής είναι η κατασκευή νέων καταστημάτων στις υπάρχουσες αγορές για τη μείωση των χρόνων παράδοσης.

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα, από τα αγαπημένα των εργαζομένων παράδοσης τροφίμων, είναι ένας άλλος τρόπος να βελτιωθεί η παράδοση της Dominos.

DOMINOS PIZZA

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα μπορούν να βοηθήσουν τους υπαλλήλους της παράδοσης να οδηγήσουν πιο γρήγορα σε κυκλοφοριακές οδούς χωρίς να κουράζουν τους εαυτούς τους.

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα που χρησιμοποιούνται από τον Dominos έχουν μικρούς κινητήρες για να βοηθήσουν στο πεντάλ, μπορούν να χωρέσουν έως και 12 μεγάλες πίτσες και να φτάσουν σε ταχύτητες μέχρι και 20 μίλια ανά ώρα.

Η Domino δήλωσε ότι δοκιμές σε καταστήματα που ανήκουν στην εταιρεία νωρίτερα φέτος έδειξαν ότι τα ηλεκτρικά ποδήλατα βελτίωσαν τη γενική παράδοση και εξυπηρέτηση.

Επιπλέον, τα καταστήματα ήταν σε θέση να προσλάβουν υπαλλήλους παράδοσης από μια ευρύτερη ομάδα υποψηφίων επειδή δεν χρειάζονταν αυτοκίνητο ή άδεια οδήγησης.

Η αλυσίδα πίτσας δοκίμαστε τα ηλεκτρικά ποδήλατα στο Χιούστον, το Μαϊάμι και τη Νέα Υόρκη, τρεις πυκνοκατοικημένες πόλεις που αποτελούν πύργους παροχής υπηρεσιών τρίτων.

Το DoorDash κυριαρχεί στην παράδοση τροφίμων στο Χιούστον, το UberEats στο Μαϊάμι και το Seamless της GrubHub στη Νέα Υόρκη.

“Ενώ η παράδοση με παραδοσιακό ποδήλατο έλυνε πολλά από τα θέματα κυκλοφορίας και στάθμευσης, οι λόφοι στο Σιάτλ ήταν σκληροί για τους καλύτερους ποδηλάτες μας”, δήλωσε σε δήλωσή του ο Greg Keller, ένας franchisee του Domino στο Σιάτλ.

“Τα ηλεκτρικά ποδήλατα ήταν για εμάς η κατάλληλη αλλαγή και τα χρησιμοποιούμε εδώ και τρία χρόνια”.

Αλλά σε ορισμένες πόλεις των ΗΠΑ δεν επιτρέπονται τα ηλεκτρικά ποδήλατα. Η Ατλάντα επέβαλε απαγόρευση σε ηλεκτρικά σκούτερ και ηλεκτρικά ποδήλατα μετά από τον θάνατο ενός τέταρτου αναβάτη ε-σκούτερ.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.