23 Απρ 2024
READING

Η Puma τοποθετεί διαφημίσεις με γεωγραφική στόχευση στα ταξί

2 MIN READ

Η Puma τοποθετεί διαφημίσεις με γεωγραφική στόχευση στα ταξί

Η Puma τοποθετεί διαφημίσεις με γεωγραφική στόχευση στα ταξί

Η Puma εγκαινίασε μια καμπάνια με γεωγραφική στόχευση με διαφημίσεις που παραδόθηκαν προγραμματιστικά σε οθόνες ταξί.


Η εκστρατεία επικεντρώνεται στο μεγάλο άνοιγμα του καταστήματος της μάρκας στην Πέμπτη Λεωφόρο της Νέας Υόρκης.

Υπεύθυνη για τη διαχείριση η Havas Media Group με την υπηρεσία Whisk και που διαρκεί μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, η εκστρατεία χρησιμοποιεί τις οθόνες με βάση το όχημα του δικτύου της Firefly.


Οι διαφημίσεις γραφικών κίνησης εμφανίζονται κυρίως όταν τα οχήματα μετακινούνται γύρω από μεγάλα αεροδρόμια, τουριστικά αξιοθέατα και άλλους επιλεγμένους ταχυδρομικούς κώδικες, με κατεύθυνση καμπάνιας και συχνότητα διαφημίσεων που βασίζεται σε διαδρομές οδηγού, δημογραφικά στοιχεία περιοχής και μοντέλα κυκλοφορίας.

Το δίκτυο της Firefly προσφέρει στους έμπορους αυξημένη ευελιξία στόχευσης, καθιστώντας κάτι σαν συνδυασμό ανάμεσα στη διαδικτυακή ψηφιακή και τη διαφήμιση γεωγραφικής στόχευσης.

Επειδή οι τυπικές ψηφιακές διαφημίσεις OOH έχουν σταθερή θέση, οι δυνατότητες στόχευσης και εντοπισμού είναι περιορισμένες.

Με το Firefly, οι έμποροι μπορούν να προβάλλουν μια συγκεκριμένη διαφήμιση που βασίζεται σε μικρο-γεωγραφική στόχευση και μεταβλητές όπως οι διαδρομές οδηγών, η κυκλοφορία γύρω από το ξενοδοχείο και τα δημογραφικά στοιχεία της περιοχής.

Παρόλο που αυτό δεν παρέχει το είδος της μεμονωμένης στόχευσης που είναι διαθέσιμο σε μερικά διαδικτυακά περιβάλλοντα, προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία απ ​​’ό, τι απλά να εμφανίζει μία διαφήμιση σε όλους όσους οδηγούν σε αυτοκινητόδρομο ή ταξιδεύουν δίπλα σε στάση μετρό και τα δεδομένα που προκύπτουν επιτρέπουν καλύτερα στους εμπόρους να βελτιστοποιήσουν τις προσπάθειές τους.

Η εκστρατεία, η οποία επικεντρώνεται στην προώθηση του νέου εμπορικού καταστήματος της Puma στη Fifth Avenue, είναι η τελευταία από μια μεγάλη μάρκα που προσπαθεί να βελτιώσει τη διαφήμιση OOH για συγκεκριμένους στόχους.

Το περασμένο φθινόπωρο, η Pepsi πραγματοποίησε μια εκστρατεία OOH στην Ολλανδία, όπου οι χρήστες που συμμετείχαν σε εφαρμογές που πυροδότησαν διαφημίσεις σε ψηφιακές οθόνες σε εμπορικά κέντρα για να ενθαρρύνουν μια τυφλή γευστική δοκιμασία μεταξύ Coke και Pepsi, κοντά σε ένα σούπερ μάρκετ που έχει προωθητική ενέργεια την Pepsi.

Τον περασμένο Ιούλιο, η Delta Air Lines και η Equinox Fitness διεξήγαγαν μια καμπάνια OOH που χρησιμοποιούσε δεδομένα πτήσης σε πραγματικό χρόνο για να ενθαρρύνει τους διεθνείς ταξιδιώτες που έφτασαν να «απομακρύνουν» το jet lag, χρησιμοποιώντας ένα κουπόνι γυμναστικής μιας ημέρας.

Η δυνατότητα στόχευσης διαφημίσεων προσεγγίζει τον πραγματικό κόσμο – συνδυάζοντας τη στόχευση δεδομένων με τη συμπεριφορά του πραγματικού κόσμου και τη γειτνίαση με τους retailers .

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.