25 Απρ 2024
READING

Η Porsche θα έχει Apple Music στο ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό Taycan EV

2 MIN READ

Η Porsche θα έχει Apple Music στο ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό Taycan EV

Η Porsche θα έχει Apple Music στο ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό Taycan EV

Η Porsche και η Apple πιστεύουν ότι η ροή μουσικής είναι το επόμενο βήμα για ψυχαγωγία μέσα στο αυτοκίνητο.

Η αυτοκινητοβιομηχανία πολυτελείας και ο γίγαντας της τεχνολογίας συνεργάζονται για να επιτρέψουν στους οδηγούς του ολοκαίνουριου, ηλεκτρικού Porsche Taycan να απολαμβάνει Apple Music κατευθείαν στο αυτοκίνητο.

Ο Klaus Zellmer, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Porsche Cars στην Αμερική, δήλωσε ότι η Apple Music που κυκλοφορεί στην Taycan είναι το είδος της εξέλιξης που η αυτοκινητοβιομηχανία έχει στοχεύσει.

“Πρόκειται για καινοτομία. Πρόκειται για σχεδίαση. Πρόκειται για τις αξίες της μάρκας που μοιραζόμαστε. Και γι ‘αυτό ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι όταν ξεκίνησε το έργο “, δήλωσε ο Zellmer στους δημοσιογράφους της αυτοκινητοβιομηχανίας και της τεχνολογίας σε μια συγκέντρωση στην Ατλάντα στην έδρα των ΗΠΑ στην Porsche.

Το Taycan, το οποίο θα αποκαλυφθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου, είναι το πιο σημαντικό νέο μοντέλο της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας εδώ και χρόνια.

Από τότε που ανακοίνωσε το 2015 ότι σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, τα στελέχη της Porsche έχουν επανειλημμένα τονίσει ότι το Taycan θα έχει την απόδοση, το στυλ και την τεχνολογία για να ταιριάζει με την πλούσια κληρονομιά της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η συνεργασία με την Apple δείχνει ότι η αυτοκινητοβιομηχανία θέλει να αξιοποιήσει τη συναρπαστική παρουσία του γίγαντα της τεχνολογίας με συστήματα ψυχαγωγίας μέσα στο αυτοκίνητο.

Η Apple είναι ήδη ένας σημαντικός παράγοντας στην ανταγωνιστική βιομηχανία ψυχαγωγίας μέσα στο αυτοκίνητο με την Apple CarPlay.

Σε αντίθεση με το Apple CarPlay, το οποίο χρησιμοποιεί ένα iPhone συνδεδεμένο στο αυτοκίνητο για να παρέχει μουσική, πλοήγηση, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μηνύματα κειμένου ή άλλες πληροφορίες, το Taycan θα έχει εγκατεστημένο το Apple Music και δεν απαιτεί το iphone να συνδεθεί στο αυτοκίνητο.

Το Taycan θα διαθέτει επίσης δυνατότητα Apple CarPlay.

“Προχωρήσαμε σε αυτό, γιατί εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι είναι μια πολύτιμη προσθήκη στο συνολικό χαρτοφυλάκιό μας”, δήλωσε ο Lars Buchwald, διευθυντής πωλήσεων, μάρκετινγκ και λειτουργιών της Porsche Connect.

“Προφανώς, με το Apple CarPlay, ειδικά με ένα ασύρματο τηλέφωνο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα μηνύματά σας και θα μπορείτε να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις κ.λπ.”

Στο πλαίσιο του πακέτου τεχνολογίας Taycan, όσοι αγοράζουν το ολοκαίνουριο ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο θα λάβουν επίσης τρία χρόνια δεδομένων στο διαδίκτυο που θα περιλαμβάνουν και περιαγωγή.

Η Porsche δεν έχει ακόμη καθορίσει μια βασική τιμή για το Taycan. Η πρώτη ηλεκτροκίνητη Porsche έχει προγραμματιστεί να παραδοθεί μέχρι το τέλος αυτού του έτους.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.