26 Απρ 2024
READING

Η Nike ξεκίνησε συνδρομή για τα παιδικά παπούτσια της

2 MIN READ

Η Nike ξεκίνησε συνδρομή για τα παιδικά παπούτσια της

Η Nike ξεκίνησε συνδρομή για τα παιδικά παπούτσια της

Η Nike ξεκίνησε μια συνδρομή για τα παπούτσια των παιδιών στις Ηνωμένες Πολιτείες, με στόχο να κάνει ευκολότερες τις αγορές για τους γονείς αλλά είναι επίσης μια προσπάθεια να εξασφαλιστεί μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς.

Διαφορετικά μεγέθη παπουτσιών


Με τη νέα υπηρεσία συνδρομής “Adventure Club” η Nike προσπαθεί να γλυτώσει χρόνο και έγνοια για τους νέους γονείς που πρέπει να πάνε για ψώνια γιατί τα παιδιά τους χρειάζονται μεγαλύτερα παπούτσια.

Η υπηρεσία για παιδιά ηλικίας δύο έως δέκα ετών προσφέρει ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ανά μήνα ή δύο ή τρεις μήνες, ανάλογα με το επίπεδο για 50 δολάρια ή 30 ή 20, αντίστοιχα. Το μηνιαίο ποσό είναι περίπου 45, 27 ή 22 ευρώ αντίστοιχα.

Η υπηρεσία στοχεύει στην αύξηση της εμπιστοσύνης των πελατών, καθώς η Nike αγωνίζεται με έντονο ανταγωνισμό από τον βασικό ανταγωνιστή της Adidas και αναδυόμενες ρετρό μάρκες όπως η Reebok και η Fila.

Η συνολική αξία της αγοράς παπουτσιών των παιδιών εκτιμάται ότι είναι περίπου δέκα δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Ο διευθυντής του προγράμματος, Dave Cobban, δήλωσε ότι η κύρια πρόκληση ήταν να προσφέρει στους γονείς το σωστό μέγεθος παπουτσιού ενώ ταυτόχρονα ακυρώνουν την ανάγκη για συχνές επισκέψεις σε καταστήματα και για μεγάλο αριθμό επιστροφών.

Το πιλοτικό κατάστημα με 10.000 μέλη έδειξε ότι το δώρο μαγνήτης ψυγείου (συμπεριλαμβανόμενος στο τέλος συνδρομής) με ένα διάγραμμα μεγέθους ήταν μια μεγάλη βοήθεια, που μείωσε τον αριθμό των παραγγελιών με το λάθος μέγεθος παπουτσιού κατά τα δύο τρίτα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.