20 Απρ 2024
READING

Η Hasbro σχεδιάζει να μειώσει την παραγωγή της Κίνας και κοιτάζει την Ινδία και το Βιετνάμ

2 MIN READ

Η Hasbro σχεδιάζει να μειώσει την παραγωγή της Κίνας και κοιτάζει την Ινδία και το Βιετνάμ

Η Hasbro σχεδιάζει να μειώσει την παραγωγή της Κίνας και κοιτάζει την Ινδία και το Βιετνάμ

Κατά την διάρκεια του εμπορικού πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας, η Hasbro αυξάνει την παραγωγή της σε άλλες χώρες.


Η Hasbro ελπίζει ότι μόνο το 50% των προϊόντων της θα προέρχεται από την Κίνα έως τα τέλη του 2020.

Ο εμπορικός πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας ωθεί τη Hasbro να μειώσει την εξάρτησή της από την Κίνα για την κατασκευή των παιχνιδιών της.

Η Κίνα είναι από καιρό η πιο σημαντική χώρα για την κατασκευή παιχνιδιών: το 67% των προϊόντων της Hasbro που πωλούνται στις ΗΠΑ ήρθε από εκεί πέρυσι.

Ωστόσο, καθώς η Ουάσινγκτον και το Πεκίνο αυξάνουν τους φόρους για εμπορικές συναλλαγές μεταξύ τους, η Hasbro αυξάνει την παραγωγή της σε άλλες χώρες εκτός της Κίνας.

“Επιμερίζουμε όλο και περισσότερο το αποτύπωμα μας και προσθέτουμε νέες γεωγραφικές περιοχές για παραγωγή παγκοσμίως”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hasbro Μπράιαν Γκίλνερ. “Αυτό περιλαμβάνει νέα παραγωγή στην Ινδία και το Βιετνάμ.”

Νωρίτερα την Τρίτη, η Hasbro παρουσίασε καλύτερα από τα αναμενόμενα τριμηνιαία κέρδη, ενισχυμένα από την αυξημένη ζήτηση για παιχνίδια δράσης μετά την επιτυχία των προϊόντων της “Avengers: Endgame”. Η τιμή της μετοχής της αυξήθηκε κατά 6,7%.

Η εταιρεία προμηθεύτηκε επίσης το 20% των προϊόντων της που πωλούνται στις Η.Π.Α. από Αμερικανούς κατασκευαστές κατά τη διάρκεια του έτους.

Η Hasbro ελπίζει ότι θα μειώσει στο 50% των προϊόντων της που θα προέρχονται από την Κίνα έως τα τέλη του 2020.

Η εταιρεία σημείωσε ότι οι καταναλωτές θα επιβαρυνθούν τελικά με το κόστος, επειδή οι retailers θα αυξήσουν πιθανώς τις τιμές αντί να τις μειώσουν.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.