20 Απρ 2024
READING

Τα McDonald’s μπορεί να κάνουν τα Happy Meals λίγο πιο Happy

2 MIN READ

Τα McDonald’s μπορεί να κάνουν τα Happy Meals λίγο πιο Happy

Τα McDonald’s μπορεί να κάνουν τα Happy Meals λίγο πιο Happy

Το McDonald’s θέλει τους ανθρώπους που παραγγέλνουν τα Happy Meals να είναι ευχαριστημένοι, ακριβώς αυτό που λέει το όνομά τους.

Έτσι, όταν η αλυσίδα fast food έλαβε μια επιστολή από δυο δυνητικούς πελάτες Happy Meal που της ζητούσαν να σταματήσει να βάζει πλαστικά παιχνίδια στο παιδικό γεύμα, η McDonald’s αποφάσισε να ακούσει.

Η επιστολή ξεκίνησε από τις αδελφές Ella και Caitlin McEwan, οι οποίες, στην ηλικία των 9 και 7 ετών, αποτελούν ακριβώς το κοινό του Happy Meal.

Αποτάθηκαν στην εταιρεία του διάσημου Big Mac με την ελπίδα να εισακουστούν, αλλά όταν αυτό απέτυχε, οι μικρές οικολόγοι δεν εγκατέλειψαν.

Αντ ‘αυτού, στράφηκαν στο change.org. Στην επιστολή τους, εξήγησαν οτι τις ώθησε να δράσουν όταν έμαθαν στο σχολείο για την βλάβη που προκαλούν τα πλαστικά στην άγρια ​​φύση και το περιβάλλον.

“Μας αρέσει να πηγαίνουμε για φαγητό στο Burger King και στο McDonald’s, αλλά τα παιδιά παίζουν μόνο με τα πλαστικά παιχνίδια που μας δίνουν και αυτό για λίγα λεπτά, προτού τα πετάξουμε και αυτά με τη σειρά τους και βλάψουν τα ζώα και μολύνουν τη θάλασσα”.

“Θέλουμε οτιδήποτε μας δίνουν να είναι βιώσιμο, ώστε να μπορούμε να προστατεύσουμε τον πλανήτη για εμάς και για τις μελλοντικές γενιές”. Από την Παρασκευή, η επιστολή είχε πάνω από 399.000 υπογραφές, με στόχο τις 500.000.

Σε μια δήλωση -ή μάλλον σε ένα tweet- η McDonald’s εξήγησε ότι εργάζεται πάνω στο θέμα.

“Στο Ηνωμένο Βασίλειο, κατά τους επόμενους έξι μήνες, τα γεύματα Happy Meal θα περιλαμβάνουν μια επιλογή επιτραπέζιων παιχνιδιών, βιβλίων και μαλακών παιχνιδιών, τα οποία θα μειώσουν σχεδόν το 60% του αριθμού των σκληρών πλαστικών παιχνιδιών που διατίθενται σε σύγκριση με το πρώτο εξάμηνο το έτος.”

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.