19 Απρ 2024
READING

Η Lululemon ανοίγει flagship ευεξίας

2 MIN READ

Η Lululemon ανοίγει flagship ευεξίας

Η Lululemon ανοίγει flagship ευεξίας

Η γιόγκα-αθλητική μάρκα Lululemon ανοίγει ένα νέο κατάστημα Mega-concept 1850 τ.μ. στο Σικάγο.

Το flagship κατάστημα διαθέτει το δικό του εστιατόριο, γυμναστήρια και στούντιο γιόγκα, όλα με στόχο να προσφέρουν μια εμπειρία στους πελάτες.

Η Lululemon είναι “εκπρόσωπος” των τάσεων αθλήσεως και γιόγκα. Το νέο κατάστημα-ναυαρχίδα φέρνει την εμπειρία μάρκας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Με τα 1850 τ.μ., που βρίσκονται σε δύο ορόφους, το outlet του Σικάγου είναι αφιερωμένο στο να γίνει κοινωνικό κέντρο για τους οπαδούς της μάρκας.
 

Το κατάστημα μπορεί να βρεθεί στο ισόγειο, όπου η μάρκα προσφέρει μοναδικά προϊόντα που μπορούν να βρεθούν μόνο εκεί – παράλληλα με τις «κανονικές» συλλογές.

Υπάρχουν επίσης ρούχα για άνδρες και για πρώτη φορά επίσης μια σειρά προϊόντων φροντίδας όπως λοσιόν και προϊόντα για τα μαλλιά.
 

Το εστιατόριο ονομάζεται Fuel. Διακοσμημένο σαν σαλόνι, έρχεται με ένα πλήρες μενού και προσφέρει ακόμη και αλκοολούχα ποτά.

Βρίσκεται στον δεύτερο όροφο, το Fuel προορίζεται να γίνει τόπος συνάντησης.

Ο ίδιος όροφος περιλαμβάνει επίσης στούντιο όπου διοργανώνονται μαθήματα γιόγκα, ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και ακόμη και μια αίθουσα διαλογισμού.

Οι άνθρωποι μπορούν να πάνε εκεί για μονές συνεδρίες ή με συνδρομή.

Όλοι για την εμπειρία


Σύμφωνα με το εμπορικό σήμα, το concept είναι σε “πειραματικό” στάδιο και δεν είναι ακόμη έτοιμο να εφαρμοστεί περαιτέρω.

Η ιδέα θα μπορούσε τελικά να βρει το δρόμο της σε άλλες τοποθεσίες σε περίπτωση που αποδειχθεί επιτυχία. Μετά από όλα, η Lululemon σκοπεύει να τεθεί στο χάρτη ως μια πραγματική μάρκα εμπειρίας.
 

Για παράδειγμα, η μάρκα οργανώνει και υποστηρίζει αρκετές δραστηριότητες κάτω από την ετικέτα SweatLife, όπως μαθήματα γιόγκα, ημι-μαραθώνιους και κοινωνικές συγκεντρώσεις.

Πέρυσι, η μάρκα φρόντισε για 4.000 τοπικές εκδηλώσεις στις ΗΠΑ.
 

Για να ενισχύσει περαιτέρω τους δεσμούς με τους πελάτες, η Lululemon δοκιμάζει επίσης έναν τύπο συμμετοχής, όπου τα μέλη αποκτούν αποκλειστική πρόσβαση σε ορισμένα προϊόντα, λαμβάνουν δωρεάν αντικείμενα, απολαμβάνουν δωρεάν παραδόσεις και μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν σε ορισμένες δραστηριότητες.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.