25 Απρ 2024
READING

Η Uber εγκαινιάζει μια εφαρμογή για ψώνια με το Cargo

3 MIN READ

Η Uber εγκαινιάζει μια εφαρμογή για ψώνια με το Cargo

Η Uber εγκαινιάζει μια εφαρμογή για ψώνια με το Cargo

Την επόμενη φορά που κάθεστε σε ένα Uber στο δρόμο προς το αεροδρόμιο, επιθυμώντας να έχετε καλύτερες αποσκευές ή σκέφτεστε να κατεβάσετε μια ταινία στο τηλέφωνό σας, θα είστε σε θέση να κάνετε ακριβώς αυτό.

Η Uber ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας εφαρμογής για ψώνια με το Cargo, ένα start-up που στοχεύει να είναι ένα on-the-go convenience store.

Περίπου πριν από ένα χρόνο, η Cargo πραγματοποίησε συμφωνία με την Uber για να γίνει ο αποκλειστικός πάροχος υπηρεσιών ηλεκτρονικών συναλλαγών στην παγκόσμια αγορά.

Έχουν ήδη εργαστεί για να βάλουν τις κονσόλες που πωλούν σνακ σε αυτοκίνητα – περίπου 30.000 οδηγοί Uber σε 10 πόλεις των ΗΠΑ ήδη τις έχουν.

Τώρα ανοίγουν την εφαρμογή Cargo, η οποία θα επιμεληθεί με τη βοήθεια της Uber για την πώληση ειδών όπως το Amazon Echo, το Apple AirPods, το Away Luggage, το Glossier make-up και το Oculus Go, το Neal Watterson, Uber.

Οι οδηγοί Uber σε αυτοκίνητα με κονσόλες Cargo θα μπορούν τώρα να κάνουν λήψη της εφαρμογής για να κάνουν αγορές σε αντικείμενα που περιλαμβάνουν αξεσουάρ ταξιδιού, ταινίες και μοντέρνα εργαλεία τεχνολογίας.

Περισσότερες μάρκες θα προστεθούν με την πάροδο του χρόνου, και περισσότεροι οδηγοί προσθέτουν την εφαρμογή στα αυτοκίνητά τους.

Με την αγορά κάποιου προιόντος, οι πελάτες θα λάβουν επίσης ένα επιπλέον 10% πίσω στο Uber Cash, το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί σε μελλοντικές βόλτες ή σε μελλοντικές αγορές Cargo.

Η εφαρμογή Cargo θα λειτουργεί μόνο κατά τη διάρκεια ταξιδιού Uber. Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, το Cargo θα μεταφέρει τα αντικείμενα απευθείας στο σπίτι του επιβάτη χωρίς χρέωση.

Τα προιόντα πρέπει να φθάνουν εντός δύο έως πέντε εργάσιμων ημερών.

Η εφαρμογή Cargo θα περιλαμβάνει επίσης ψυχαγωγία μέσα από μια συνεργασία με την Universal Studios, την πώληση ταινιών για $ 5 και $ 10 ανά ταινία ή σε πακέτο για $ 15 και $ 20.

Αυτό το κάνουν αυτό επειδή πολλοί άνθρωποι που ταξιδεύουν με το Uber ταξιδεύουν σε μεγαλύτερες αποστάσεις από και προς τα αεροδρόμια.

Η κίνηση δείχνει ότι η εταιρεία προσπαθεί να κάνει την εμπειρία οδήγησης πιο ελκυστική σε σχέση με τους ανταγωνιστές της όπως η Lyft και η Via.

Είναι επίσης ένας άλλος τρόπος για τους οδηγούς να κερδίσουν χρήματα εάν έχουν τοποθετήσει κιβώτια Cargo – οι οδηγοί κερδίζουν $ 1 ανά αγορά και 25% της αξίας κάθε προιόντος που πωλείται μέσω της εφαρμογής.

Οι μάρκες εκκίνησης, όπως το Glossier και το Away, που καταλήγουν στην εφαρμογή Cargo είναι επίσης πιθανό να αποκτήσουν μεγαλύτερη έκθεση.

Η Uber έχει μετοχές στο Cargo αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει το ποσό. Το Cargo έχει κεφάλαια σχεδόν τα 30 εκατομμύρια δολάρια μέχρι σήμερα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.