20 Απρ 2024
READING

Η Ikea διπλασιάζει τα προϊόντα της για τα έξυπνα σπίτια

2 MIN READ

Η Ikea διπλασιάζει τα προϊόντα της για τα έξυπνα σπίτια

Η Ikea διπλασιάζει τα προϊόντα της για τα έξυπνα σπίτια

Η σουηδική εταιρεία κατασκευής επίπλων Ikea εστιάζει στη στρατηγική της έξυπνης οικιακής χρήσης με ενημερωμένα προϊόντα φωτισμού, ένα ανανεωμένο application και νέους αισθητήρες κίνησης που θα μπουν σύντομα στα καταστήματα των ΗΠΑ.

Το HomeKit Hero, η εφαρμογή οικιακού αυτοματισμού της Apple, βρήκε πολλά νέα προϊόντα Tradfri στο κατάστημα της Ikea, από έξυπνες λυχνίες LED έως πάνελ φωτισμού.

Η Tradfri είναι η σειρά έξυπνων οικιακών αξεσουάρ της Ikea, η οποία ξεκίνησε το 2017 με μια σειρά λαμπών LED Wi-Fi που είναι συμβατές με το HomeKit της Apple, το Alexa της Amazon και το Google Home.

Τα νέα προϊόντα περιλαμβάνουν μια λάμπα αξίας $16 με τρεις χρωματικές θερμοκρασίες ρυθμιζόμενες από το χρήστη – θερμό, θερμό λευκό και ψυχρό λευκό.

Η πιο έντονη φωτεινότητα μπορεί να φτάσει τα 1.000 lumen, περίπου τη δύναμη ενός παραδοσιακού λαμπτήρα πυρακτώσεως των 70 watt, το οποίο είναι αρκετό για να φωτίσει ένα μικρό δωμάτιο.

Υπάρχει επίσης και ένας νέος λευκός λαμπτήρας E12, που ξεπερνά τα 650 lumens.

Προσφέρει εννέα ρυθμιζόμενα από το χρήστη χρώματα, με επιλογές όπως σκούρο ροδακινί, μοβ, ροδακινί, σκούρο κόκκινο, σκούρο ροζ, μπλε, lime ή κίτρινο. Μια επιπλέον θερμότερη θερμοκρασία ονομάζεται φως των κεριών, όπως της αρμόζει.

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει μια σειρά από φώτα τοίχου φως που ονομάζεται Floalt και διατίθεται σε τρία μεγέθη: 12 ίντσες επί 12 ίντσες ($ 70), 24 ίντσες επί 24 ίντσες (130 δολάρια) και 12 ίντσες επί 35 ίντσες (130 δολάρια).

Τα πάνελ σχεδιάζονται για να τοποθετούνται σε δάπεδα και οροφές και μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους για να παρέχουν συντονισμένο φωτισμό σε ένα δωμάτιο.

Όλες αυτές οι συσκευές μπορούν να ρυθμιστούν μέσω Homekit, Home, Alexa, ένα ειδικό τηλεχειριστήριο και μια εφαρμογή για Android ή iOS.

Προσθέστε στη λίστα και τα νέα smart στόρια της Ikea, τα οποία θα έρθουν στα καταστήματα και φαίνεται ότι η Ikea κάνει σοβαρή προσπάθεια για την οικοδόμηση του έξυπνου σπιτιού του μέλλοντος.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.