24 Απρ 2024
READING

Η Lady Gaga εισέρχεται στην αγορά της ομορφιάς σε συνεργασία με το Amazon

2 MIN READ

Η Lady Gaga εισέρχεται στην αγορά της ομορφιάς σε συνεργασία με το Amazon

Η Lady Gaga εισέρχεται στην αγορά της ομορφιάς σε συνεργασία με το Amazon

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ηθοποιός, Lady Gaga θα κυκλοφορήσει την επερχόμενη γκάμα καλλυντικών της Haus Laboratories σε συνεργασία με το Amazon, ως αποκλειστικό κατάστημα λιανικής πώλησης.

Σε ένα σύντομο βίντεο στο λογαριασμό της στο Instagram, η Lady Gaga ανακοινώνει την επερχόμενη κυκλοφορία του Haus Laboratories ως καλλυντικά ειδικά σχεδιασμένα για να ταιριάζουν στο προσωπικό στυλ του χρήστη.

“Η ομορφιά είναι το πώς βλέπεις τον εαυτό σου”, λέει η Gaga.

Σε μια συνέντευξη στο Business of Fashion, η Gaga αποκάλυψε ότι ξεκινώντας από το Σεπτέμβριο, η Haus θα ξεκινήσει να πωλεί kit μακιγιάζ αποκλειστικά μέσω του Amazon σε εννέα χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Γαλλίας και της Γερμανίας.

Το Haus θα πουλά επίσης προϊόντα απευθείας από τον δικό του ιστότοπο. Σύμφωνα με την Gaga, η Amazon της πρόσφερε την ευκαιρία να δημιουργήσει ένα brand  με το μήνυμα που η ίδια ήθελε.

“Υπάρχουν εταιρείες που βλέπουν εμένα και αυτά που υποστηρίζω και τον τρόπο που βλέπω τον κόσμο, και αν δεν είναι απόλυτα σύμφωνο με αυτό που κάνουν έχουν μια στάση τύπου “Μπορείτε να αλλάξετε τα μισά από αυτά που θέλετε;” δήλωσε η Lady Gaga.

“Η απάντηση είναι όχι. Δεν διαπραγματεύομαι. Αν δεν υπάρχει το μήνυμα της αυτό-αποδοχής, δεν συμφωνούμε. Αυτή η συμφωνία με την Amazon, ήταν τόσο υπέροχη γιατί η στάση που είχαν ήταν: “Να κάνουμε μια συμφωνία, να κάνουμε μια συμφωνία για να αλλάξουμε τον κόσμο με την ομορφιά του.”

Ενώ η ομορφιά δεν αποτελεί σήμερα βασική κατηγορία για το Amazon, ο e-tailer ενισχύει την παρουσία του στην ομορφιά δραστικά.

Πρόσφατα, η Amazon παρουσίασε την πρώτη της virtual δοκιμή καλλυντικών.

Οι πελάτες της Amazon μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εμπρόσθια κάμερα στο κινητό τους τηλέφωνο για να δοκιμάσουν ψηφιακά διαφορετικές αποχρώσεις κραγιόν σε ένα ζωντανό βίντεο ή με μια τεχνολογία AR που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη (AI), που υποστηρίζεται από τον συνεργάτη της για τα Web Services, την ModiFace.

Επιπλέον, η Amazon έχει ξεκινήσει το Amazon Professional Beauty Store, το οποίο πωλεί κορυφαία προϊόντα επαγγελματικής χρήσης σε εξουσιοδοτημένους επαγγελματίες όπως οι ειδικοί κοσμετολογίας, οι κομμωτές και οι αισθητικοί.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.