20 Απρ 2024
READING

Η μετακίνηση με την ΙΚΕΑ

2 MIN READ

Η μετακίνηση με την ΙΚΕΑ

Η μετακίνηση με την ΙΚΕΑ

Η μετακίνηση επίπλων είναι επίπονη. Σε πολλούς ανθρώπους δημιουργεί “πονοκέφαλο”. Αυτό είναι κάτι που φαίνεται να καταλαβαίνει η Ikea.

Η σουηδική εταιρεία θέλει να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη με τη νέα συλλογή της, την Ombyte, η οποία εστιάζεται αποκλειστικά στο σχεδιασμό που κάνει την ζωή μας πιο εύκολη – ή, όπως το θέτει η Ikea με τον αισιόδοξο τρόπο της, “πιο εύκολη, λιγότερο αγχωτική και πιο διασκεδαστική . “


Η νέα συλλογή περιορισμένης έκδοσης, με κάποιους τρόπους, σημαίνει ότι ποτέ δεν θα πρέπει να αποσυσκευάζετε πάλι.

Τα σχέδια έχουν σκοπό να αποθηκεύουν τα πραγματά σας ενώ μετακινείστε και στη συνέχεια να γίνετε μέρος του σπιτιού σας μόλις εγκατασταθείτε.

Παράδειγμα τα κουτιά αποθήκευσης των 60 $ Ombyte: Αυτά τα δύο δυνατά κιβώτια κόντρα πλακέ στους τροχούς μπορούν να στοιβάζονται μέσα σε μια ντουλάπα ως μονάδες αποθήκευσης ή να τυλίγονται έξω όταν έρχεται η μέρα.

Ομοίως, η συλλογή περιλαμβάνει μια δοξασμένη έκδοση της κλασικής μπλε τσάντα Ikea για $ 8.

Έχετε χρησιμοποιήσει πιθανώς αυτά για ρούχα πριν, και ίσως ακόμη και για τη μετακόμιση του σπιτιού, αλλά οι ανοικτές κορυφές και λαβές υφάσματος τους καθιστούν ιδανικό για κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις.

Η ανασχεδιασμένη έκδοση στο Ombyte λύνει και τα δύο προβλήματα προσθέτοντας φερμουάρ που προστατεύουν αυτό που έχει μέσα, και ιμάντες που επιτρέπουν τη μεταφορά της τσάντας σαν σακίδιο.


Το τελευταίο προϊόν δεν μετατρέπεται σε τίποτα: Ένα ρυθμιζόμενο καρότσι αξίας $ 50, φτιαγμένο από μεταλλικές σωληνώσεις που έχει πάρει μια λαμπερή ροζ βαφή, προορίζεται απλώς να σας βοηθήσει να μεταφέρετε βαριά έπιπλα, όπως καναπέδες ή σαλόνια.


Η ιδέα της Ikea για έπιπλα που διπλασιάζεται ως κινούμενο κιβώτιο της έχει πολύ νόημα: Εάν ο σχεδιασμός είναι λειτουργικός και όμορφος αρκετά, γιατί να πάρεις ποτέ τα πράγματα σου;

Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιήστε την επόμενη κίνηση σας ως ευκαιρία για την Marie Kondo από τα υπάρχοντά σας και το καλάθι σας που παραμένει στα επαναχρησιμοποιούμενα κιβώτια της Ikea – στη συνέχεια απολαύστε άμεση παραγγελία στο νέο σας σπίτι.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.