22 Σεπ 2024
READING

Η Boots ανοίγει concept store στο Λονδίνο με YouTube στούντιο

3 MIN READ

Η Boots ανοίγει concept store στο Λονδίνο με YouTube στούντιο

Η Boots ανοίγει concept store στο Λονδίνο με YouTube στούντιο

Η Boots ανοίγει ένα concept store με μια αίθουσα ομορφιάς και το δικό της στούντιο YouTube, ως μέρος της μεγαλύτερης αναδιαμόρφωσης μάρκας στην 170χρονη ιστορία της επωνυμίας.

Το νέο outlet της αλυσίδας υγείας και ομορφιάς, το οποία άνοιξε στο Covent Garden, στο κεντρικό Λονδίνο, είναι το πρώτο από μια σειρά από ανανεωμένα καταστήματα που θα λειτουργήσουν από τον διευθύνοντα σύμβουλο, Sebastian James.

Η αίθουσα ομορφιάς από λευκό μαρμάρινο δάπεδο φιλοξενεί περισσότερες από 300 μάρκες, όπως η Fenty Beauty της Rihanna και η ετικέτα καλλυντικών Urban Decay.

Μετά την περιήγηση και την παρακολούθηση ζωντανών επιδείξεων, οι αγοραστές μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες των αγορών τους σε μια ειδική ζώνη Instagram ή να δημιουργήσουν τα δικά τους βίντεο στο στούντιο YouTube.

Η Boots, που επιθυμεί να προωθήσει τα “πράσινα” διαπιστευτήριά της, ανακοινώνοντας ότι θα καταργήσει τις πλαστικές τσάντες μιας χρήσεως υπέρ των εναλλακτικών καφέ χάρτινων, εγκατέστησε την πρώτη της βρύση όπου οι πελάτες μπορούν να γεμίσουν τα μπουκάλια τους χωρίς χρέωση.

Ο James δήλωσε: “Το νέο μας κατάστημα στο Covent Garden ξεκινά ένα ταξίδι επαναπροσδιορισμού της Boots για το μέλλον. Το κατάστημα είναι γεμάτο από συναρπαστικές μάρκες ομορφιάς, ιδέες για καλή διαβίωση και υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τον εαυτό σας.

Θα μάθουμε τι αγαπούν και θέλουν οι άνθρωποι από αυτό το κατάστημα και αυτό θα μας βοηθήσει να διαμορφώσουμε ένα σχέδιο για ολόκληρο το σύνολο των 2.500 καταστημάτων μας. “

Στον πρώτο όροφο, οι πελάτες των ειδών φαρμακείου μπορούν να πάρουν τις συνταγές τους από ένα ντουλάπι, το οποίο ο James δήλωσε ότι θα μπορούσε να βρίσκεται  και εκτός καταστημάτων, όπως συμβαίνει στην Ολλανδία και τη Γερμανία.

Σε κοντινή απόσταση, η Boots θα παρουσιάσει το φάσμα των βιώσιμων και των προϊόντων υγείας της, συμπεριλαμβανομένης της eco-friendly σειράς προσωπικής υγιεινής, των σαμπουάν που ξαναγεμίζουν και των προϊόντων που περιέχουν CBD, το ενεργό συστατικό της κάνναβης.

Το κατάστημα των 28.524 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται σε μια περιοχή όπου ένα outlet  της Marks & Spencer έκλεισε το περασμένο έτος λόγω των αυξανόμενων ενοικίων, σε μια κεντρική τοποθεσία του κεντρικού Λονδίνου, όπου το σημείο υποδέχεται μεγάλους αριθμούς τουριστών, καθώς και πολλούς ντόπιους.

Εκτιμάται ότι το 90% του βρετανικού πληθυσμού μένει 10 λεπτά ή λιγότερο από ένα κατάστημα Boots.

Αλλά τον Μάιο ανακοίνωσε ότι μπορεί να κλείσει έως και 200 ​​καταστήματα τα επόμενα δύο χρόνια, με αποτέλεσμα την απώλεια εκατοντάδων θέσεων εργασίας, καθώς μάχεται τον ανταγωνισμό των discounters και των online φαρμακείων.

Η Boots αναθεωρεί το χαρτοφυλάκιό της με τη μητρική εταιρεία της αλυσίδας, τη Walgreens Boots Alliance, επιδιώκοντας να μειώσει τα κόστη της κατά 1 δισ. δολάρια παγκοσμίως.

Ο γενικός διευθυντής του νέου καταστήματος, Rob Stewart, δήλωσε: “Αυτή είναι μια ασυνήθιστη τοποθεσία λόγω του μεγάλου αριθμού τουριστών που ψωνίζουν σε αυτόν τον τομέα.

Αλλά βλέπουμε το έργο ως δοκιμαστικό και ανυπομονούμε να ακούσουμε από τους αγοραστές τι σκέφτονται για τα νέα concepts μας».

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.