29 Απρ 2024
READING

Η κατασκευάστρια εταιρεία της Corona βάζει κρασί σε κουτάκι για τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου

2 MIN READ

Η κατασκευάστρια εταιρεία της Corona βάζει κρασί σε κουτάκι για τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου

Η κατασκευάστρια εταιρεία της Corona βάζει κρασί σε κουτάκι για τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου

Ο κατασκευαστής της μπύρας Corona και της βότκας Svedka στοιχηματίζει ότι οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου είναι το σωστό πλήθος για τα κρασιά σε κουτάκι.

Η Constellation Brands συνεργάζεται με το NFL για να παρουσιάσει το νέο της κρασί, το Crafters Union, σε κουτί, “το τέλειο σχήμα για ποδοσφαιρικούς αγώνες και αποσκευές”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, William Newlands.

Η σειρά Crafters Union περιλαμβάνει pinot grigio, κόκκινο και ροζέ. Θα μπορούσε σύντομα να προσθέσει περισσότερες ποικιλίες στον κατάλογο αυτό, καθώς σκέφτεται να πουλήσει κι άλλες μάρκες κρασιού σε δοχεία.

“Εξετάζουμε το Kim Crawford σε κουτάκι επίσης», είπε ο Newlands. “Είναι μια εξαιρετική συσκευασία για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις και τα ταξίδια”.

Η έρευνα της Constellation υποδεικνύει ότι “οι καταναλωτές είναι άνετοι με αυτού του είδους την συσκευασία για το κρασί”, πρόσθεσε. «Θα συνεργαστούμε με τις μάρκες που θεωρούμε κατάλληλες και θα υπάρξει πραγματική καταναλωτική ζήτηση στο χαρτοφυλάκιο μας».

Ο κατασκευαστής ποτών αποκάλυψε τα σχέδιά του την ίδια μέρα που ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μπύρας στον κόσμο, η Anheuser-Busch InBev, ανακοίνωσε ότι θα πάρει έλεγχο του μεριδίου της Babe Wine, μια επιχείρηση κονσερβοποιημένου κρασιού με συνιδρυτή τον διάσημο από το Instagram, Josh Ostrovsky, γνωστός ως “The Fat Jewish”.

Ένας αυξανόμενος αριθμός καταναλωτών κρασιού φαίνεται να προτιμούν την ευκολία των κονσερβών από την ταλαιπωρία της χρήσης ενός τιρμπουσόν και ενός ποτηριού.

Οι πωλήσεις κονσερβοποιημένου κρασιού αυξήθηκαν κατά 43% από τον Ιούνιο του 2017 μέχρι τον Ιούνιο του 2018, αν και αντιπροσωπεύουν μόλις το 2% των πωλήσεων κρασιού, σύμφωνα με την εταιρεία έρευνας αγοράς αλκοόλ BW 166.

Περισσότερες από 20 μάρκες κρασιού πωλούν περίπου 400 διαφορετικούς οίνους σε κονσέρβες, σύμφωνα με τη Nielsen, δημιουργώντας ετήσιες πωλήσεις ύψους 81 εκατομμυρίων δολαρίων.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.