25 Απρ 2024
READING

Αυτά είναι τα 10 πιο εμφανή εμπορικά σήματα στην σειρά του «Stranger Things» στο Netflix

3 MIN READ

Αυτά είναι τα 10 πιο εμφανή εμπορικά σήματα στην σειρά του «Stranger Things» στο Netflix

Αυτά είναι τα 10 πιο εμφανή εμπορικά σήματα στην σειρά  του «Stranger Things» στο Netflix

Χάρη στις διαφημιστικές καμπάνιες της Burger King, της Baskin Robbins, της Coca-Cola και άλλων, γνωρίζαμε ήδη ότι η τρίτη σεζόν των Stranger Things θα μας ξαναθυμίσει εμβληματικές μάρκες της δεκαετίας του ’80.

Τώρα που και τα οκτώ επεισόδια έχουν βγει έχουμε κάποια στοιχεία για τα σήματα που εμφανίζονται στην εκπομπή.

Η Concave Tracking, μια εταιρεία με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που παρακολουθεί και αναλύει μάρκες στην ψυχαγωγία, βρήκε πάνω από 100 μάρκες στο ST3 και τις διαχώρισε σε σχεδόν 45 διαφορετικούς τύπους προϊόντων, όπως τα αυτοκίνητα, τα ποτά, τα παπούτσια, τα καταστήματα και το φαγητό, ως τους πέντε πιο κοινούς.

Το πρώτο επεισόδιο είχε τα λιγότερα εμπορικά σήματα, ενώ το όγδοο και το τελευταίο επεισόδιο αυτής της σεζόν είχαν τα περισσότερα.

Σύμφωνα με το Netflix λέει ότι δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση προϊόντων και δεν έχουν καταβληθεί χρήματα από τα σήματα για να εμφανιστούν στην εκπομπή.

Εδώ είναι οι κορυφαίες 10 πιο ορατές μάρκες στον τρίτο κύκλο του Stranger Things:

1. Coca-Cola
Η μάρκα ανακοίνωσε ότι επανέκδοσε μια περιορισμένη σειρά New Coke – το πιο περίφημο μάρκετινγκ και το πιο γνωστό προϊόν της εταιρείας – για να συμβάλει στην προώθηση της συμμετοχής της στην σειρά.

Οι χαρακτήρες έπιναν την Coke, ένα μηχάνημα ήταν στο παρασκήνιο και το λογότυπο πάντα φαινόταν διακριτικά τριγύρω.

2. Cadillac


Και πάλι είδαμε την Cadillac Eldorado Biarritz Cabrio του 1984.

3. Chevrolet

Εκτός από την Caddy, και η Chevy βρέθηκε στο δρόμο του Hawkins, χάρη στο λαμπερό  Blazer του 1987 του Chief Hopper και στο Camaro του 1979 του Billy Hargrove.

4. Casio

Το προτιμόμενο ρολόι τόσο του Hopper όσο και του Mike Wheeler κέρδισε πάνω από οκτώ λεπτά επί της οθόνης κατά τη διάρκεια της σεζόν, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μάρκα.

Θα ήταν ακόμα υψηλότερα σε αυτόν τον κατάλογο, αν μπορούσαμε να δούμε περισσότερο τους καρπούς αυτών των χαρακτήρων.

5. 7-Eleven

Δείτε το κατάστημα στο επεισόδιο πέντε, καθώς και μια σκηνή μπόνους στο επεισόδιο έξι.

6. Sharp
Η μάρκα ηλεκτρονικών κέρδισε κάποιον αξιοπρεπή χρόνο προβολής στο πρώτο επεισόδιο, χάρη στο κασετόφωνο της Eleven και το γεύμα για φούρνο μικροκυμάτων του Joyce Byers.

7. Adidas

Η μάρκα των τριών λωρίδων είναι το παπούτσι που διαλέγει το δυναμικό ντουέτο του Steve Harrington και του Dustin Henderson.

8. Pentax

Είτε κατασκοπεύουν στο εμπορικό κέντρο ή προσπαθούν να φωτογραφίσουν ένα δαιμονικό αρουραίο, ο Dustin Henderson και ο Jonathan Byers δηλώνουν ανοιχτά την μάρκα που εμπιστεύονται.

9. Reebok

Η μάρκα είχε επίσημη συνεργασία για την δεύτερη σεζόν, αλλά και στην τρίτη, βλέπουμε την Eleven να λικνίζει τα Freestyle Hi’s της για πολύ αυτή τη σεζόν.

10. Burger King

Το εμπορικό σήμα κατέγραψε μόνο δύο λεπτά επισήμως στην οθόνη, παρά το γεγονός ότι το λογότυπό του εντοπίζεται σε πέντε από τα οκτώ επεισόδια.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.