26 Απρ 2024
READING

Η Reebok επεκτείνεται στα ενδύματα μητρότητας

3 MIN READ

Η Reebok επεκτείνεται στα ενδύματα μητρότητας

Η Reebok επεκτείνεται στα ενδύματα μητρότητας

Η Reebok ξεκίνησε νωρίτερα αυτό το μήνα μια συλλογή μητρότητας, σχεδιασμένη για νέες μητέρες ή εγκύους, σύμφωνα με δελτίο τύπου της εταιρείας.

Η συλλογή έχει ως στόχο να προσφέρει “επιλογές για έναν ενεργό τρόπο ζωής”, συμπεριλαμβανομένου του γυμναστηρίου ή της σύνθετης καθημερινής δραστηριότητας της γυναίκας.

Αρχικά, η συλλογή θα περιλαμβάνει κολάν και μπλουζάκια σε μεγέθη XS έως XL, με ύφασμα υψηλής ελαστικότητας.

Τα βασικά προϊόντα είναι το LUX Maternity Tight και το Seamless Maternity Tank, κατασκευασμένα με απαλή, άνετη και υποστηρικτική βάση.

Οι τιμές κυμαίνονται στα $ 65 και $ 40 αντίστοιχα, τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στις Η.Π.Α. επί του παρόντος, με τα σχέδια να κυκλοφορούν παγκοσμίως από το φθινόπωρο του 2019.

Η συλλογή ξεκίνησε σε μαύρο και ναυτικό μπλε, αλλά η εταιρεία σκοπεύει να προσφέρει περισσότερες επιλογές χρωμάτων σύντομα.

Σε έναν κόσμο όπου το athleisure αποτελεί τη μεγαλύτερη τάση μεταξύ των καταναλωτών, οι μεγάλοι παίκτες αναζητούν περισσότερους τρόπους να δώσουν στις γυναίκες πρόσβαση στην τάση.

Η κίνηση της Reebok στον χώρο της μητρότητας είναι μόνο ένα μικρό παράδειγμα αυτού.

Νωρίτερα φέτος, η Nike μπήκε στο παιχνίδι της αγοράς της γιόγκα, ξεκινώντας με επιλογές για τους άνδρες και τις γυναίκες, με στόχο να ανταγωνιστεί τους ειδικούς στο είδος εμπόρους, Lululemon και Athleta.

Η Nike έβαλε επίσης την εστίασή της στην κοινωνική ενσωμάτωση, με το πρόσφατο ντεμπούτο των μανεκέν  plus size στστην ναυαρχίδα της στο Λονδίνο.

Η Reebok επέκτεινε επίσης το εύρος των μεγεθών για τις γυναίκες αυτή την άνοιξη, σύμφωνα με την εταιρεία, συμπεριλαμβανομένων μεγεθών από 1X έως 3X.

Η κίνηση για τη στήριξη των γυναικών στον αθλητισμό οδήγησε επίσης μερικές μάρκες να επεκτείνουν τις προσφορές τους πέρα ​​απλώς τα κολάν και τα μπλουζάκια.

Για παράδειγμα, η Outdoor Voices λάνσαρε πέρυσι ένα φόρεμα άσκησης, επιπλέον των κολάν και των αθλητικών σουτιέν για τα οποία έχει γίνει γνωστή.

Άλλοι λιανοπωλητές που έκαναν ένα βήμα παραπέρα, εισερχόμενοι στον χώρο της προσωπικής φροντίδας.

Η Lululemon τον Ιούνιο έβγαλε μια σειρά από προϊόντα self-care, τα οποία περιλαμβάνουν αποσμητικό και ξηρό σαμπουάν, μεταξύ άλλων, και η Puma συνεργάστηκε με τη Maybelline για μια συλλογή μακιγιάζ με βάση την σωματική δραστηριότητα.

Η κίνηση της Reebok στον χώρο της μητρότητας φαίνεται να είναι μια άλλη προσπάθεια να υποστηρίξει ένα κομμάτι της γυναικείας αγοράς που παραδοσιακά δεν έχει προσφερθεί.

“Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε άνετη, υποστηρικτική ενδυμασία για την ενεργό γυναίκα σε κάθε στάδιο της ζωής της και θέλουμε αυτή την ευέλικτη συλλογή να κάνει τις νέες μητέρες να νιώθουν παρακινημένες και σίγουρες κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε δραστηριότητας, είτε πρόκειται για γυμναστήριο, είτε στην εργασία τους”, δήλωσε η Barbara Ebersberger, αντιπρόεδρος της ενδυμασίας της Reebok.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.