19 Απρ 2024
READING

Η Boeing και τα σταθμευμένα 737 Max αεροσκάφη της

2 MIN READ

Η Boeing και τα σταθμευμένα 737 Max αεροσκάφη της

Η Boeing και τα σταθμευμένα 737 Max αεροσκάφη της

Κάποια στιγμή, όλοι μας πηγαίνοντας στη δουλειά, έχουμε βρει κάποιον παρκαρισμένο στη δική μας θέση parking. Συνήθως όχι κάποιο jet 400 τόνων!

Αυτό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι της Boeing στο εργοστάσιο Renton, Wash της εταιρείας, με την εταιρεία να προσπαθεί να βρει μια λύση για το πού να βάλει τα 100 γειωμένα 737 Max αεροπλάνα.

Αεροφωτογραφίες από το King 5 του Σιάτλ 5 δείχνουν δεκάδες αεροπλάνα σταθμευμένα δίπλα σε Toyota Priuses και SUV σε ένα χώρο στάθμευσης των εργαζομένων, καθώς η Boeing εργάζεται για να τα επαναφέρει στον αέρα.

Μερικά από τα αεροσκάφη είναι νέα στο εργοστάσιο και δεν είναι σε θέση να παραδοθούν στους προορισμούς τους, δεδομένου ότι η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αερομεταφορών ανέστειλε τις πτήσεις των 737 Max jets στα μέσα Μαρτίου μετά από δύο θανατηφόρες συντριβές του δημοφιλούς αεροσκάφους σε διάστημα πέντε μηνών.

Ενώ η εταιρεία εργάζεται ώστε να πιστοποιήσει και πάλι τα αεροσκάφη στην FAA, τα σταθμευμένα αεροπλάνα έχουν βρει μια βάση φανατικών στο Twitter και το Instagram με  φωτογραφίες παρουσιάζουν την τεράστια κλίμακα των αεροσκαφών και την στάθμευσή τους.

“Χρησιμοποιούμε πόρους σε όλη την επιχείρηση της Boeing κατά τη διάρκεια της παύσης στις παραδόσεις 737 MAX, συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεων μας στο Puget Sound, στο Boeing San Antonio και στη λίμνη Moses”, δήλωσε ο Paul Bergman, εκπρόσωπος της Boeing.

Δεν υπάρχει ακόμα σαφής ημερομηνία για το πότε το 737 Max θα επιστρέψει στον ουρανό. Πολλές μεταφορικές εταιρείες τα έχουν απομακρύνει από τα δρομολόγια πτήσεων τους μέχρι τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.