25 Απρ 2024
READING

Τρεις retailers που διαπρέπουν στο experiential retail

2 MIN READ

Τρεις retailers που διαπρέπουν στο experiential retail

Τρεις retailers που διαπρέπουν στο experiential retail

Τι είναι το βιωματικό λιανικό εμπόριο; Είναι όταν ο έμπορος λιανικής σας αποσπά την προσοχή με μια δυνατή εμπειρία με την ελπίδα ότι θα τη βρείτε αρκετά συναρπαστική για να θέλετε να ξεφύγετε. Είναι ένας σχεδιασμός στο κατάστημα που ξεφεύγει από την πώληση.

Ίσως θελήσετε να μεταβείτε στο βιωματικό λιανικό εμπόριο όπως το Camp κάνει με το μυστικό του δωμάτιο συνδεδεμένο με ένα κατάστημα παιχνιδιών ή σαν το House of Vans στο Λονδίνο, το οποίο διαθέτει ένα skate park στο υπόγειο.

Το βιωματικό εμπόριο είναι πολλές φορές πιο πολύπλοκο από το κλασικό. Αν το δοκιμάζατε, θα επιστρέφατε στο παραδοσιακό; Αν η εμπειρία είναι μοναδική, μάλλον όχι.

Παρακάτω θα δείτε τρεις retailers των οποίων το βιωματικό λιανικό εμπόριο διοχετεύεται σε ολόκληρο τον σχεδιασμό του καταστήματός τους:

Suit Supply : Το Suit Supply ξεκίνησε στο Άμστερνταμ και τώρα μπορεί να υπερηφανεύεται για περίπου 100 καταστήματα ανδρικών ειδών σε όλο τον κόσμο. Πώς σας βάζουν στο μαγαζί; Προσεκτικά επιμελημένο merchandising, trics στον καθρέφτη και εκπληκτικά γραφικά.

RH Gallery-Restoration Hardware: Αυτό το εκθεσιακό κέντρο με 5 διαφορετικούς χώρους στην Νέα Υόρκη, θολώνει τις γραμμές μεταξύ εστιατορίου και λιανικής και μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Το βλέμμα σας αιχμαλωτίζεται από τον γυάλινο ανελκυστήρα που ξεκινά από το αίθριο και φτάνει στη γυάλινη οροφή. Πώς θα σας κάνουν να παραμείνετε: Τα τρόφιμα, τα ποτά και οι βιτρίνες που προσφέρουν άποψη των showrooms με έναν επιπρόσθετο φωτισμό που αναδεικνύει το σύνολο.

Starbucks Reserve Roastery: Η αρχική καινοτομία των μηχανών του espresso της Starbucks έχει ξεπεραστεί.

Το τεράστιο κατάστημα στην περιοχή Meatpacking της Νέας Υόρκης διαθέτει ιταλικά aperitivo bars, high-end τρόφιμα, πολυτελή διακόσμηση, φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ και πολλά άλλα.

Οι τιμές είναι ακριβότερες από ό, τι άλλα Starbucks και τα τρόφιμα και τα ποτά σερβίρονται σε ποτήρια και δίσκους.

Πώς σας προσελκύουν να καθίσετε: Παρακολουθώντας τη διαδικασία ψησίματος του καφέ, παρασκευής ειδών αρτοποιίας και μια επιλεγμένη σειρά λιανικής πώλησης.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.