Crash test | η αναζήτηση του καλύτερου burger

Σε έρευνα πέρασαν από crash test 3 burger μεγάλων αλυσίδων fast-food. Ας δούμε τι ανακάλυψαν:

WENDY’S – DAVE’S SINGLE. Η Wendy’s υπερηφανεύεται για τα φρέσκα, ποτέ κατεψυγμένα μπιφτέκια της. Πού είναι το βόειο κρέας; Στο Dave’s Single, δήθεν, που κοστίζει 5,98 δολάρια.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Τα πιο ελκυστικά στοιχεία του burger ήταν η στρογγυλάδα των κρεμμυδιών και η λαμπρότητα του ψωμιού, αλλά το μπιφτέκι ήταν επίπεδο γενικά. Δεν υπήρχε ορατή ντομάτα, τουρσί ή κέτσαπ, οπότε το burger ήταν αρκετά μονόχρωμο. Εντούτοις, το τυρί ήταν ωραία λιωμένο.

ΚΡΕΑΣ: Έμοιαζε λίγο ξερό και παλιό. Ήταν στεγνό και είχε μια χαλικώδη υφή. Παρόλο που ήταν χωρίς αμφιβολία από πραγματικό βοδινό κρέας, η ποιότητα του ήταν αμφισβητήσιμη. Παρά το σλόγκαν της αλυσίδας “φρέσκο, ποτέ κατεψυγμένο”, το βόειο κρέας δεν είχε πολύ φρέσκια ​​γεύση.

ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑΔΑ: Το πλούσιο και γευστικό τυρί ξεχώρισε, όπως και οι τραγανές ροδέλες κρεμμυδιού. Τα τουρσιά και οι ντομάτες δεν συνέβαλαν πολύ στη γεύση. Συνολικά, το προφίλ γεύσης ήταν απαλό, με το μεγαλύτερο μέρος της γεύσης να προέρχεται από το τυρί και τα κρεμμύδια για ένα υγρό και ευχάριστο δάγκωμα.

ΤΕΣΤ “ΖΟΥΛΙΓΜΑΤΟΣ”: Η δοκιμή ζουλίγματος αποκάλυψε ότι το μεγαλύτερο μέρος της υγρασίας του μπιφτεκιού προέρχεται από τη σάλτσα και την ντομάτα. Το κρέας δεν συμπιέστηκε καθόλου. ΑΠΟΤΥΧΙΑ.

MCDONALD’S – BIG MAC. Αυτή η στοίβα από υδατάνθρακες και κρέας άλλαξε το περασμένο έτος. Είναι επίσης ένα αγαπημένο burger και κοστίζει 6,41 δολάρια.


ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Το ψωμί του Big Mac είναι απόλυτα ομαλό και στρογγυλό. Είναι σαν ένας “ψηλός, ξηρός, μπεζ πύργος”.

ΚΡΕΑΣ: Το κρέας δεν ήταν ζουμερό, αλλά κρατούσε. Είχε γεύση περισσότερο σαν κοτόπουλο παρά σας βόειο κρέας, αν και υπήρχαν σίγουρα μερικές ελαφριές νότες βοδινού.

ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑΔΑ: Πολύ, πολύ γλυκό. Πιθανότατα λόγω των τριών κουταλιών ζάχαρης. Το κρέας δεν είχε και πολύ γεύση. Στην πραγματικότητα, τίποτα δεν είχε, εκτός από την σπέσιαλ σάλτσα. Αυτή η ειδική σάλτσα ήταν ο MVP του Big Mac, ενώ το υπόλοιπο του burger ήταν σε μεγάλο βαθμό περισσότερο ένα όχημα για αυτήν – αν και αρκετά επιτυχημένο.


ΤΕΣΤ “ΖΟΥΛΙΓΜΑΤΟ”Σ: Η δοκιμή ζουλίγματος επιβεβαίωσε ότι το κρέας ήταν τόσο ξηρό όσο φαινόταν. Η μόνη υγρασία του Big Mac προερχόταν από τη σάλτσα. ΑΠΟΤΥΧΙΑ.

BURGER KING — WHOPPER WITH CHEESE. Το Whopper είναι το μπέργκερ που στέφθηκε ο βασιλιάς της αλυσίδας, του βασιλείου του fast food. Τι είναι το Burger King χωρίς το Whopper; Το κόστος του είναι στα 7,50 δολάρια.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Το Whopper τίμησε το όνομά του. Βαρύ, μεγάλο και πολύχρωμο, φαινόταν πράγματι σαν το κλασικό cheeseburger fast food. Ωστόσο, το μαρούλι ήταν πολύ λεπτό και οι τετράγωνες φέτες αμερικανικού τυριού που δεν είχαν λιώσει καλά, είχαν ασυνήθιστα πλαστική γεύση.

ΚΡΕΑΣ: Εκτός από μια γεύση καμμένου ψαριού, το κρέας ήταν σκληρό, ξηρό και άοσμο. Ήταν το πιο στυφό από τα τρία, κάτι το οποίο ήταν απογοητευτικό εξαιτίας του πόσο το Burger King υπερηφανεύεται για το ψήσιμο του κρέατος.

ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑΔΑ: Οι γαρνιτούρες ξεχώριζαν πραγματικά: πικάντικα, τραγανά κρεμμύδια, μια παχιά φέτα ντομάτας, τραγανό και υδαρές μαρούλι και μια νότα πίκλας. Το κρέας και το τυρί ήταν υποστηρικτικοί χαρακτήρες, κάτι που είναι λίγο απογοητευτικό για έναν burger. Ωστόσο, όλα δούλεψαν καλά. Θα χρειαστείτε δύο χέρια για να το δαγκώσετε.

ΤΕΣΤ “ΖΟΥΛΙΓΜΑΤΟ”Σ: Ο μόνος χυμός που βγήκε από αυτό το μπιφτέκι ήταν από τη φέτα της ντομάτας. ΑΠΟΤΥΧΙΑ.