Οι πιο περίεργες παραγγελίες πελατών της Uber Eats

Ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις στο φαγητό. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν βούτυρο και τυρί κρέμα σε μια μπαγκέτα, άλλοι μπορεί να μην θέλουν ντομάτα σε ένα σάντουιτς.

Αλλά ένα άλλο τμήμα του πληθυσμού έχει πολύ συγκεκριμένα γούστα. Και εννοούμε απίστευτα συγκεκριμένα.

Η Uber Eats, το ταχέως αναπτυσσόμενο τμήμα παράδοσης τροφίμων της Uber, το οποίο κέρδισε πέρυσι 1,46 δισεκατομμύρια δολάρια, μοιράστηκε μερικά από τα πιο περίεργα αιτήματα και σχόλια που είχε η ομάδα.

Africa” από τους Toto: “Αυτό είναι το δώρο του φίλου μου για του Αγίου Βαλεντίνου. Θα ήταν καταπληκτικό αν μπορούσατε να παίξετε το “Africa” από τους Toto καθώς του παραδίδετε τα ντόνατς που παράγγειλε”, ζήτησε κάποιος. “Δεν χρειάζεται να το παίξετε όλο, μόνο τη χορωδία”.

Πικάντικα λαζάνια: “Αγαπάμε τα φαγητά μας πραγματικά πικάντικα”, είπε ένας τολμηρός φίλος. “Θα σας δώσω $20 φιλοδώρημα αν τα κάνετε έτσι και μας το πείτε όταν τα παραδώσετε. Θα μας άρεσαν πραγματικά πολύ, παιδιά”.

Acai bowls που φέρνουν την ευτυχία: “Οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο, ξέρετε”, φιλοσόφησε ένας πελάτης. “Ποιο είναι το θέμα: όταν έφτασα πρώτη φορά στο Σαν Φρανσίσκο, η τότε κοπέλα μου και οι χίπηδες γονείς της προσπάθησαν να με βάλουν σε αυτή τη θαυμάσια συνήθεια της δυτικής ακτής που ονομάζεται “acai bowls”.

Νόμιζα ότι ήταν τρελοί και στη συνέχεια κατηγορούσα το acai για τον “πολύ χρόνο που περνούσα στο μπάνιο” μετά το μπόλ, γελούσαν, καλοπροαίρετα είμαι βέβαιος, με το χαζό αλλά καλοπροαίρετο αγόρι από τη Φιλαδέλφεια.

Αστείο το πώς οι καιροί αλλάζουν και όλα επιστρέφουν. Τώρα που η πρώην μου ζει στη Φιλαδέλφεια με ένα πραγματικά ανόητο αγόρι, είμαι βέβαιος ότι και εγώ, αντί να θέλω να βγω ραντεβού, χρειάζομαι απλώς τα acai bowls μου για να είμαι ευτυχισμένος. Αυτό εννοεί η Alanis Morissette στο τραγούδι της “ironic”; “

Υπέροχες υγιεινές επιλογές: “Θέλω απλά νερό”, είπε ένας διψασμένος πελάτης, “Προσπαθώ να αλλάξω τον τρόπο που τρώω. Το σώμα μας είναι ο ναός μας, σωστά; “

Ένα αποδομημένο σάντουιτς:  Αντί να πάει στο σουπερ μάρκετ για υλικά για σάντουιτς, ένας πελάτης παράγγειλε ένα αποδομημένο σάντουιτς. “Στείλτε όλα τα υλικά για σάντουιτς ξεχωριστά”, δήλωσε ο αιτών. «Θα το φτιάξω μόνος μου».

Κάντε τον καφέ μιλκσέικ, παρακαλώ: “Μπορώ να έχω γάλα και πάρα πολύ σιρόπι καραμέλας στον πάτο του παγωμένου καφέ μου και σαντιγύ και τόνους καραμέλας στην κορυφή;” ρώτησε κάποιος που λαχταρούσε κάτι πολύ γλυκό να πιει.