25 Απρ 2024
READING

H Vans στην Κίνα με ισχυρό κέρδος

2 MIN READ

H Vans στην Κίνα με ισχυρό κέρδος

H Vans στην Κίνα με ισχυρό κέρδος

Η Vans αποδείχθηκε μια ξεχωριστή μάρκα , με τις πωλήσεις να αυξάνονται κατά 24% , ενώ από γεωγραφική άποψη, η Κίνα αποδείχθηκε δύναμη και οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 22%.

Η επωνυμία North Face πέτυχε αύξηση 9% των πωλήσεων σε ετήσια βάση.

“Το 2019 σηματοδότησε μία από τις σημαντικότερες περιόδους μετασχηματισμού στην ιστορία της VF για 120 χρόνια, τονίζοντας την στρατηγική μας να αναπτύξουμε τις επιχειρήσεις μας σε μια ανεξάρτητη, δημόσια εισηγμένη εταιρεία”, δήλωσε ο Steve Rendle, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.

“Παρά τον τεράστιο φόρτο εργασίας, συνεχίσαμε να είμαστε έντονα επικεντρωμένοι ώστε να παραδώσουμε ένα ακόμη έτος ισχυρών οικονομικών αποτελεσμάτων και κορυφαίων κερδοφόρων αποδόσεων στους μετόχους μας.”

Ο Rendle δήλωσε ότι το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας βρίσκεται σε καλή θέση για το οικονομικό έτος 2020, με έντονη ανάπτυξη και δυναμική, που τροφοδοτήθηκε από επενδύσεις που πραγματοποιήθηκαν για την υποστήριξη της μακροπρόθεσμης στρατηγικής της εταιρείας.

“Οι τολμηρές αποφάσεις που συνεχίζουμε να παίρνουμε για την εξέλιξη της επιχείρησής μας στηρίζουν το μετασχηματιστικό ταξίδι στο οποίο βρισκόμαστε για να εκπληρώσουμε τη δέσμευσή μας να είμαστε μια επιχείρηση που καθοδηγείται από σκοπούς, με γνώμονα τις επιδόσεις και δημιουργεί αξία ικανή να προσφέρει βιώσιμη μακροπρόθεσμη αξία για τους μετόχους, ” είπε.

Η εταιρεία προβλέπει συνολικά έσοδα το οικονομικό έτος 2020 που ανέρχονται σε 11,7 δισ.  έως 11,8 δισ. δολάρια, αντανακλώντας αύξηση της τάξης του 5% έως 6%.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.