18 Απρ 2024
READING

Οι νέοι συνδρομητές του Spotify λαμβάνουν 3 μήνες Premium Music για λιγότερο από ένα δολάριο

2 MIN READ

Οι νέοι συνδρομητές του Spotify λαμβάνουν 3 μήνες Premium Music για λιγότερο από ένα δολάριο

Οι νέοι συνδρομητές του Spotify λαμβάνουν 3 μήνες Premium Music για λιγότερο από ένα δολάριο

Με ένα εντυπωσιακό αριθμό 100 εκατομμυρίων συνδρομητών που πληρώνουν τις υπηρεσίες της, η Spotify είναι απίθανο να ανησυχεί για τις πλατφόρμες ανταγωνιστικής μουσικής streaming από την Pandora ή την Amazon, οι οποίες συχνά ψαρεύουν νέους χρήστες με τρομερές προσφορές σε μία προσπάθεια να υπερκαλύψουν τον παγκόσμιο ηγέτη της αγοράς .

Αλλά δεν μπορείς ποτέ να είσαι πολύ προσεκτικός όταν πρόκειται για τον ανταγωνισμό σε μια τόσο γεμάτη βιομηχανία, ειδικά δεδομένου του εντυπωσιακού ρυθμού ανάπτυξης που κατείχε και η Apple Music τα τελευταία χρόνια.



Μια κορυφαία νέα προσφορά για τους χρήστες του Spotify Premium που δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ την υπηρεσία πριν κυκλοφόρησε, συμπεριλαμβανομένων όλων των συνήθων προνομίων και παροχών σε μια πολύ ασυνήθιστη τιμή των 0,99 δολαρίων.

Αυτό θα καλύψει ένα πλήρες διάστημα τριών μηνών απεριόριστης μουσικής κατά παραγγελία χωρίς διακοπές για διαφημίσεις, υψηλής ποιότητας λειτουργίες ήχου και υποστήριξη ακρόασης εκτός σύνδεσης, εφόσον εγγραφείτε μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Μόλις ολοκληρωθεί η προωθητική περίοδος, θα χρεωθείτε με τα τυπικά 9,99 δολάρια το μήνα για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία Premium, παρόλο που μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή και να επιστρέψετε στην ελεύθερη βαθμίδα με υποστήριξη τυχαίας αναπαραγωγής μόνο ή να δοκιμάσετε άλλη πλατφόρμα.

Οι όροι της νέας συμφωνίας είναι σχετικά απλοί και αν το όλο θέμα ακούγεται οικείο, αυτό πιθανότατα οφείλεται στο γεγονός ότι η Spotify έχει ήδη πραγματοποιήσει παρόμοιες εκπτώσεις.

Ακριβώς όπως και τότε, η εκτεταμένη δοκιμαστική περίοδος των 90 ημερών αποκλείει τους προηγούμενους συνδρομητές Unlimited, καθώς και τους ανθρώπους που έχουν ήδη επωφεληθεί από προσφορές δωρεάν δοκιμής 30 ή 60 ημερών.

Τέλος, οι σπουδαστές έχουν μέχρι τις 30 Ιουνίου να διεκδικήσουν τρεις μήνες Spotify Premium, καθώς και τα Hulu και Showtime, με $ 0.99 συνολικά, συνεχίζοντας στο πλήρες αυτό πακέτο με $ 4.99 το μήνα. Η Apple Music προφανώς δεν μπορεί να αγγίξει τέτοιες προσφορές.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.