20 Απρ 2024
READING

“Μην αγοράζετε Coca-Cola”: μια αξιοσημείωτη εκστρατεία ανακύκλωσης

1 MIN READ

“Μην αγοράζετε Coca-Cola”: μια αξιοσημείωτη εκστρατεία ανακύκλωσης

“Μην αγοράζετε Coca-Cola”: μια αξιοσημείωτη εκστρατεία ανακύκλωσης

Με το αξιοσημείωτο σύνθημα “Μην αγοράζετε Coca-Cola αν δεν μας βοηθάτε να την ανακυκλώσουμε”, ο μεγαλύτερος παραγωγός αναψυκτικών στον κόσμο ωθεί περισσότερους καταναλωτές να ανακυκλώσουν τις συσκευασίες της. Η εκστρατεία ξεκίνησε για πρώτη φορά στο Βέλγιο.


Ένα διαφορετικό μήνυμα

Η νέα άτυπη εκστρατεία marketing εντάσσεται στους περιβαλλοντικούς στόχους της εταιρείας που καθορίστηκαν το 2017: το αργότερο το 2025, ο παραγωγός ποτών θέλει όλες τις συσκευασίες του να ανακυκλώνονται και τα πλαστικά μπουκάλια του να κατασκευάζονται τουλάχιστον από το 50% των ήδη ανακυκλωμένων.

Το εντυπωσιακό νέο σύνθημα θέλει να εστιάσει την προσοχή των καταναλωτών στους στόχους αυτούς και να τους βοηθήσει να τους πετύχουν. Μια διαφήμιση στην τηλεόραση, online και σε καλοκαιρινά φεστιβάλ θα βοηθήσει το μήνυμα ανακύκλωσης να πάρει την προσοχή που χρειάζεται.

Η εκστρατεία ξεκινά από Βέλγιο και τις Κάτω Χώρες θα ακολουθήσουν σύντομα. “Ως ηγέτης της αγοράς, θέλουμε να είμαστε και ηγέτες σε κάθε πτυχή της – και στη συσκευασία. Πρέπει να μειώσουμε τη χρήση των συσκευασιών και να επιμείνουμε ότι όλα – ακόμα και τα πλαστικά – επιστρέφονται. Το μέλλον πιστεύουμε ότι είναι κυκλικό: η συσκευασία μπορεί να μετατραπεί σε μια νέα “, λέει ο διευθυντής της BeLux Etienne Gossart.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.