28 Απρ 2024
READING

Η Bose μόλις κυκλοφόρησε τα νέα ασύρματα και πολλά υποσχόμενα ακουστικά της

3 MIN READ

Η Bose μόλις κυκλοφόρησε τα νέα ασύρματα και πολλά υποσχόμενα ακουστικά της

Η Bose μόλις κυκλοφόρησε τα νέα ασύρματα και πολλά υποσχόμενα ακουστικά της

Για χρόνια, η Bose έχει πουλήσει τα καλύτερα ακουστικά της κατηγορίας τους, της αγαπημένης σειράς QC με θωράκιση ήχου, με το ίδιο ή παρόμοιο σχέδιο με τα ακουστικά Quiet Comfort 2 του 2003. Ήταν σαν την Porsche των ακουστικών: εύκολα αναγνωρίσιμος εμβληματικός σχεδιασμός, αλλά εξακολουθεί να είναι ο ίδιος κάθε χρόνο.

Για το 2019, φαίνεται ότι η Bose σπάει τα στερεότυπά της και δοκιμάζει κάτι νέο. Όσον αφορά τις επιδόσεις, τι περισσότερο θα μπορούσατε να περιμένετε από τα ήδη μεγάλα μεγαλειώδη ακουστικά της σειράς QC; Λοιπόν, πολύ περισσότερα, στην πραγματικότητα.

Τα νέα ακουστικά Bose Noise Canceling 700

Τα νέα ακουστικά Noise Cancelling Headphone 700 έρχονται με την “επόμενη γενιά” της τεχνολογίας ακύρωσης θορύβου της Bose.

Η Bose καταφέρνει “καθαρή, φυσική και ισορροπημένη” ποιότητα ήχου.

Μία από τις μεγαλύτερες βελτιώσεις στα νέα ακουστικά  είναι η λήψη καλύτερων τηλεφωνικών κλήσεων ενώ βρίσκεστε σε θορυβώδες περιβάλλον.

Η Bose λέει ότι υπάρχουν δύο ειδικά αφιερωμένα μικρόφωνα για τη λήψη της φωνής σας, τα οποία λειτουργούν με δύο από τα μικρόφωνα ακύρωσης θορύβου “για να βελτιώσουν τη λήψη φωνής”.

Σύμφωνα με τα λόγια της Bose, “μια δέσμη απομονώνει την ομιλία σας, καταστέλλοντας οτιδήποτε άλλο ακούγεται.” Μια διάταξη απόρριψης προσθέτει μια δεύτερη γραμμή άμυνας, εντοπίζοντας τον αποκλεισμό του πλέον αποδιοργανωμένου ήχου – από έναν μύλο καφέ έως έναν διάλογο που εκτυλίσσεται γύρω σας, σε πραγματικό χρόνο – προσαρμόζονται καθώς μετακινείστε, γυρίζετε το κεφάλι σας και το περιβάλλον σας αλλάζει ».

Ουσιαστικά, η Bose λέει ότι τα τηλεφωνήματα με τα ακουστικά 700 θα είναι πολύ πιο καθαρά για εσάς και για το πρόσωπο με το οποίο μιλάτε, ειδικά αν βρίσκεστε σε θορυβώδες μέρος.

Οι βελτιώσεις που αυξάνουν τη φωνή σας θα σας βοηθήσουν επίσης να επικοινωνήσετε με τους έξυπνους φωνητικούς βοηθούς, συμπεριλαμβανομένων των Siri της Apple, του Google Assistant και της Alexa του Amazon.

Η Bose υποστηρίζει ότι τα νέα ακουστικά θα κατανοήσουν πολύ καλύτερα τον smart voice assistant σας σε περιβάλλοντα με θόρυβο. Η ιδέα είναι να σας αφήσει να υπαγορεύσετε μηνύματα κειμένου ή να ζητήσετε από τον βοηθό σας να καλέσει κάποιον, ακόμα και όταν υπάρχει πολύς θόρυβος, ο οποίος μπορεί να εμποδίσει τον βοηθό σας να σας καταλάβει αν χρησιμοποιείτε ακουστικά που δεν ακυρώνουν τον ανεπιθύμητο θόρυβο ενώ μιλάτε.

Τα νέα ακουστικα Bose Noise Canceling 700 βγαίνουν σε μαύρο ή ασημί χρώμα.

Θα πρέπει να φαίνονται και να έχουν πιο “premium” αίσθηση από τα πλαστικά ακουστικά QC 35.

Τα νέα ακουστικά είναι εν μέρει κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα, εξαρτήματα “premium” και έχουν λιγότερες ορατές βίδες και ραφές. Μόνο με βάση τις φωτογραφίες που παρείχε η Bose, φαίνονται πολύ πιο κομψά από ό, τι τα παλιά QC 35, τα οποία ήταν πολύ πλαστικά, ειδικά για την τιμή των 350 δολαρίων.

Η Bose βγάζει επίσης τα κουμπιά από τα ακουστικά QC 35 και τα αντικαθιστά με χειριστήρια αφής στα ακουστικά 700.

Τα ακουστικά ακύρωσης Bose Noise 700 είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία τώρα προς $ 400 και θα κυκλοφορήσουν επίσημα στις 30 Ιουνίου.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.