26 Απρ 2024
READING

Ρίξτε μια ματιά στο νέο flagship κατάστημα των McDonald’s της Times Square

2 MIN READ

Ρίξτε μια ματιά στο νέο flagship κατάστημα των McDonald’s της Times Square

Ρίξτε μια ματιά στο νέο flagship κατάστημα των McDonald’s της Times Square

H McDonald’s άνοιξε ένα νέο flagship κατάστημα στην Times Square, που αναμένεται να είναι το πιο πολυσύχναστο στις Η.Π.Α.

Η τοποθεσία προβάλλει ό,τι νέο έχει εισάγει η McDonald’s στα καταστήματα των ΗΠΑ. Διαθέτει ψηφιακές πινακίδες μενού, 18 περίπτερα αυτοεξυπηρέτησης και ασύρματο κινητό σταθμό φόρτισης σε τραπέζια.

Οι αναβαθμίσεις υψηλής τεχνολογίας αποτελούν μέρος της στρατηγικής της για την προώθηση των πωλήσεων, φέρνοντας τους πελάτες πίσω στα καταστήματά της. Οι ανακαινίσεις αποσκοπούν στη βελτίωση της ευκολίας για τον πελάτη και στον εκσυγχρονισμό της εμφάνισης των εστιατορίων.

Η McDonald’s είχε αρχικά προγραμματίσει όλες τις ανακαινίσεις των καταστημάτων των ΗΠΑ να ολοκληρωθούν το 2020, αλλά επέκτεινε την προθεσμία μέχρι το 2022. Το 2018, η McDonald’s δαπάνησε 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια για να αναδιαμορφώσει περίπου 4.500 εστιατόρια. Φέτος, οι δαπάνες αναμένεται να μειωθούν σε περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια για την αναβάθμιση 2.000 καταστημάτων.

 

Σχετικά με τα κέρδη του πρώτου τριμήνου, τα στελέχη δήλωσαν ότι τελικά βλέπουν “καθαρό θετικό αντίκτυπο” από τις ανακαινίσεις των καταστημάτων που καλύπτουν τα απαραίτητα κλεισίματα των καταστημάτων.

Ρίξτε μια ματιά στην νέα ναυαρχίδα της εταιρείας:

Περίπτερα αυτοεξυπηρέτησης


Όταν οι πελάτες εισέρχονται στο κατάστημα, τα περίπτερα self-order τους καλωσορίζουν. Εργαζόμενοι είναι επίσης διαθέσιμοι για να λαμβάνουν παραγγελίες και πληρωμές.

Πολλά επίπεδα


Η Times Square υποδέχεται περίπου 50 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως. Ενόψει αυτής της μεγάλης ζήτησης, το McDonald’s έχει τρεις ορόφους και πολλά καθίσματα.

Δεύτερος όροφος


Στον δεύτερο όροφο υπάρχουν κιόσκια αυτοεξυπηρέτηση για την παραγγελία τυχόν ξεχασμένων ειδών.

Τρίτος όροφος


Η μοντέρνα, απλή εμφάνιση του εσωτερικού έχει ως στόχο να συγκρουστεί με τις διαφημιστικές πινακίδες που αναβοσβήνουν έξω στην Times Square, σύμφωνα με τον Max Carmona, ανώτερο διευθυντή παγκόσμιου σχεδιασμού και ανάπτυξης της McDonald’s. Το γυάλινο εξωτερικό του προσφέρει στους πελάτες μια υπέροχη θέα αυτής της δραστηριότητας.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.