25 Απρ 2024
READING

Πώς η Nike επαναπροσδιόρισε την εμπειρία αγορών στα καταστήματα House of Innovation

2 MIN READ

Πώς η Nike επαναπροσδιόρισε την εμπειρία αγορών στα καταστήματα House of Innovation

Πώς η Nike επαναπροσδιόρισε την εμπειρία αγορών στα καταστήματα House of Innovation

Όταν η Heidi O’Neill, η επικεφαλής των πρωτοβουλιών της Nike σε όλο τον κόσμο, σχεδίαζε το επόμενο κύμα καταστημάτων της ναυαρχίδας της εταιρείας, έδωσε στην ομάδα της μια πρόκληση: Μπορούν να είναι «εστιασμένοι στους καταναλωτές, τολμηροί και καινοτόμοι» στη δημιουργία νέων εμπειριών αγοράς, όπως είναι και στον τομέα του σχεδιασμού αθλητικών παπουτσιών και ενδυμάτων;

 Το αποτέλεσμα ήταν τα καταστήματα Nike’s House of Innovation, τα οποία άνοιξαν πέρυσι στη Νέα Υόρκη και τη Σαγκάη και επανασυστήνουν σχεδόν κάθε έκφανση λιανικής ως ένα οικείο θέαμα.

Τα ευρύχωρα πολυώροφα εμπορικά καταστήματα προσφέρουν ραντεβού με ειδήμονες που λειτουργούν ως personal trainer όσο και ως personal shopper.

Μπορείτε επίσης να βάψετε τα παπούτσια σας όπως επιθυμείτε ή να δείτε τις μεγαλύτερες συλλογές υποδημάτων Nike στον κόσμο. Τα καταστήματα είναι ενσωματωμένα με την εφαρμογή για κινητά της Nike για να επιτρέπουν στους αγοραστές να κρατούν παπούτσια για να δοκιμάσουν στο κατάστημα και ακόμη και να σαρώνουν και να τα αγοράζουν απευθείας από το τηλέφωνο.

Το 70% των αγορών της Nike “εμπεριέχουν αλληλεπίδραση με ένα φυσικό σημείο επαφής”, λέει η O’Neill, η οποίος διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που επισκέπτονται ένα από τα House of Innovation ξοδεύουν 30% περισσότερο για το εμπορικό σήμα τους επόμενους μήνες από τους υπόλοιπους πελάτες της Nike.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.