20 Απρ 2024
READING

Tα Farm Stores επεκτείνονται με φιλικά προς το περιβάλλον drive-thru καταστήματα

2 MIN READ

Tα Farm Stores επεκτείνονται με φιλικά προς το περιβάλλον drive-thru καταστήματα

Tα Farm Stores επεκτείνονται με φιλικά προς το περιβάλλον drive-thru καταστήματα

Ένα περιφερειακό κατάστημα της Φλόριντα που ονομάζεται Farm Stores ετοιμάζει μια μεγάλη επέκταση στην Ανατολική Ακτή. Η αλυσίδα είναι μοναδική όχι μόνο λόγω του τρόπου με τον οποίο οι πελάτες επισκέπτονται το κατάστημα, αλλά και λόγω των υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή ορισμένων καταστημάτων.

Πρέπει να επισημανθεί ότι τα  Farm Stores είναι μια αλυσίδα καταστημάτων με εύκολη πρόσβαση, η οποία άνοιξε για πρώτη φορά το 1957 και έγινε franchise το 2015, σύμφωνα με το CNN. Πολλές από τις τοποθεσίες της είναι πλέον κατασκευασμένες από επαναχρησιμοποιούμενα μεταφορικά εμπορευματοκιβώτια, μια στρατηγική που η αλυσίδα συνεχίζει καθώς ο franchisee ανοίγει την τελευταία νέα θέση στη Λουιζιάνα.

Τα Farm Stores βρίσκονται ήδη υπό κατασκευή στο Νιου Τζέρσεϊ, τη Νέα Υόρκη και το Κοννέκτικατ, με σχέδια για να ανοίξουν άλλα 600 μέσα στα επόμενα επτά χρόνια – τα περισσότερα από αυτά κατασκευάζονται από κοντέινερ μεταφοράς, όπως επιτρέπουν οι τοπικοί οικοδομικοί κώδικες. Η αλυσίδα διαθέτει σήμερα 65 τοποθεσίες στη Φλόριντα.

Ως ένα μικρό κατάστημα drive-thru που πωλεί φρέσκα ψωμιά, φρέσκα γαλακτοκομικά προϊόντα και λαχανικά καθώς και οικιακά είδη, η επέκταση των Farm Stores θα μπορούσε να έρθει την κατάλληλη στιγμή για να ανταποκριθεί σε μερικές διαφορετικές τάσεις.

Τα ανακυκλωμένα, φιλικά προς το περιβάλλον αντικείμενα των Farm Stores μπορούν να απευθύνονται στους Millennials και τους αγοραστές της Gen Z που θέλουν να δουν τις επιχειρήσεις να προσφέρουν και επιδεικνύουν δέσμευση για βιωσιμότητα.

Αυτή η μέθοδος κατασκευής όμως ωφελεί επίσης την επιχείρηση. Η στρατηγική αυτή κάνει το άνοιγμα νέων καταστημάτων να είναι 40% φθηνότερο από το να τα κατασκευάσεις με θεμέλια, σύμφωνα με το CNN.

Η εστίαση σε καθημερινά και φρέσκα είδη υπόσχεται επίσης να παίξει καλά με τις αγορές των Millennial και Gen Z.

Στο πιο απομακρυσμένο μέλλον, όταν τα πλήρως αυτόνομα οχήματα θα αντικαταστήσουν τα συμβατικά αυτοκίνητα στους δρόμους, τα καταστήματα drive-thru, τα οποία βρίσκονταν σε βολικές τοποθεσίες, θα μπορούσαν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο για τους μετακινούμενους. Αυτό θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα όταν τα οχήματα θα ενσωματωθούν στην έξυπνη οικιακή τεχνολογία και θα λαμβάνουν μηνύματα σχετικά με προϊόντα που τελειώνουν σε ένα έξυπνο ψυγείο.

Ενώ τα Farm Stores μπορεί να είναι μοναδικά στο να είναι μια αλυσίδα drive-thru, και άλλοι στο χώρο των convenience store εργάζονται σε μικρά concept που να μπορούν να προσφέρουν υγιεινά τρόφιμα σε πελάτες με λιγότερη τριβή.

Η Wawa, για παράδειγμα, δοκιμάζει ένα μικρό concept στη Φιλαδέλφεια με ένα παράθυρο παραλαβής για παραγγελίες μέσω εφαρμογής.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.