19 Σεπ 2024
READING

Η Petco ανοίγει εστιατόρια κατοικίδιων στη Νέα Υόρκη, βασιζόμενα στην εμπειρία των αφεντικών τους

4 MIN READ

Η Petco ανοίγει εστιατόρια κατοικίδιων στη Νέα Υόρκη, βασιζόμενα στην εμπειρία των αφεντικών τους

Η Petco ανοίγει εστιατόρια κατοικίδιων στη Νέα Υόρκη, βασιζόμενα στην εμπειρία των αφεντικών τους

Η Petco πηγαίνει το βιωματικό λιανικό εμπόριο σε νέο επίπεδο με το άνοιγμα της πρώτης κουζίνας για κατοικίδια ζώα πριν λίγες ημέρες. Δημιουργημένο σε συνεργασία με την JustFoodForDogs, η νέα κουζίνα στο κυριότερο κατάστημα της πλατείας Union Square της Νέας Υόρκης εκπληρώνει την υπόσχεση της εταιρείας για καλύτερη διατροφή για κατοικίδια ζώα και περισσότερες επιλογές για τους γονείς τους.

Αυτό έρχεται μετά την ανακοίνωση της Petco νωρίτερα αυτό το μήνα ότι έχει ανακαλέσει, όλα τα τρόφιμα και τις λιχουδιές για ζώα συντροφιάς που περιέχουν τεχνητά χρώματα, γεύσεις και συντηρητικά που δεν πληρούν τα πρότυπα διατροφής, από τα 1.500-plus καταστήματα και την ιστοσελίδα της.


“Έχει να κάνει με την προσπάθεια καλύτερης υγείας και ευεξίας για τα κατοικίδια που αγαπάμε”, δήλωσε ο CEO της Petco, Ron Coughlin. “Είμαι υπερήφανος που συμμετέχω σε μια εταιρεία που είναι πρόθυμη να κάνει τολμηρές κινήσεις για να οδηγήσει τη βιομηχανία προς τα εμπρός. Και το ταξίδι δεν τελειώνει εδώ, είναι μόνο η αρχή. “

Στρώνοντας το τραπέζι για το Fido

Η τάση προς ανθρώπινα τρόφιμα που προορίζονται για κατοικίδια ζώα κατακτά την αγορά των 32,7 δις δολαρίων τροφών και λιχουδιών. Αυξήθηκε κατά 70% από το 2015 έως το 2018 για να φτάσει τα 546 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τη Nielsen.

Η μελέτη αυτή ανέφερε επίσης ότι υπήρξε αύξηση κατά 43% των πωλήσεων για το τμήμα “φυσικών” τροφών κατά το διάστημα αυτό. Η Petco σκοπεύει να βρεθεί μπροστά σε αυτή την τάση καθώς επεκτείνει τη συνεργασία της με το JustFoodForDogs.

“Οι δύο εταιρείες μας βρίσκονται σε ένα αμοιβαίο ταξίδι για να προσφέρουν την καλύτερη διατροφή για τα κατοικίδια ζώα”, λέει ο Nick Konat, επικεφαλής της εταιρείας Petco.

“Το JustFoodForDogs συμπληρώνει ένα κενό στην ποικιλία μας στο χώρο τροφών πιστοποιημένων και για ανθρώπους. Φέρνουν απίστευτη επιστήμη και αξιοπιστία σε αυτόν τον τομέα. “

Η νέα κουζίνα JustFoodForDogs στο κατάστημα της Union Square θα επανδρωθεί από εκπαιδευμένους σεφ που θα προετοιμάζουν τις συνταγές μαζί με κτηνίατρο. Αυτοί οι σεφ θα συνεχίσουν να ασχολούνται με την παραγωγή ημερήσιας ποσότητας 1000 κιλών τροφής ημερησίως, επτά ημέρες την εβδομάδα για να πουληθούν εντός του καταστήματος και να διανεμηθούν σε άλλες τοποθεσίες Petco.

“Πρόκειται για ένα μοντέλο hub-and-spoke. Με την κουζίνα JustFoodForDogs στο κατάστημά μας, προμηθεύουμε 50 καταστήματα Petco με φρέσκα και κατεψυγμένα γεύματα και θα τα διπλασιάσουμε μέχρι το τέλος του έτους” εξηγεί ο Konat. Ήδη η JustFoodForDogs προμηθεύει 1.000 καταστήματα Petco σε εθνικό επίπεδο με έτοιμα φαγητά.

Νέες εμπειρίες για τους New Yorkers και τα σκυλιά τους

Η επιλογή της Νέας Υόρκης από την Petco είναι πρακτική. Η περιοχή του μετρό της Νέας Υόρκης είναι η μεγαλύτερη αγορά της, ώστε η κουζίνα να είναι σε θέση να προσφέρει περισσότερα φρέσκα γεύματα σε περισσότερους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων από οπουδήποτε αλλού στη χώρα.

Αλλά δεδομένης της κεντρικής της θέσης στην πολυσύχναστη τοποθεσία της Union Square, περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούν να το δουν και να βιώσουν την εμπειρία εκεί.

“Το κατάστημά μας στην Union Square έχει τεράστια κυκλοφορία κόσμου που την καθιστούν ιδανική για το “θεατρικό στοιχείο” που φέρνει μία κουζίνα μέσα στο κατάστημα”, λέει ο Konat.



Και η φιλοσοφία της νωπής τροφής για κατοικίδια ζώα που κατασκευάζεται σε μια επαγγελματική κουζίνα είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει τους 850.000 ιδιοκτήτες σκύλων της πόλης με τα 1.2 εκατομμύρια γούνινα “μωρά” τους, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αμερικανικής Κτηνιατρικής Ιατρικής Ένωσης.

Το κατάστημα στη Union Square της Petco θα ανεβάσει τον πήχη στις εμπειρίες αγορών για ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων. “Αυτό είναι μέρος του μετασχηματισμού μας για να εφεύρουμε ένα νέο είδος εμπειρίας λιανικής κατοικίδιων ζώων”, λέει ο Konat.

“Μπορείτε να μπείτε μέσα στο κατάστημα και, όχι μόνο να δείτε που παρασκευάζεται το φαγητό, αλλά να το μυρίσετε, να το αγγίξετε και να το πάρετε στο σπίτι φρέσκο, ​​την ίδια μέρα”.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.