23 Απρ 2024
READING

Η Lidl αρχίζει να παραδίδει ψώνια κατ’οίκον στην Ισπανία

2 MIN READ

Η Lidl αρχίζει να παραδίδει ψώνια κατ’οίκον στην Ισπανία

Η Lidl αρχίζει να παραδίδει ψώνια κατ’οίκον στην Ισπανία

Η Lidl δοκιμάζει την online πώληση φρέσκων προϊόντων στη Μαδρίτη της Ισπανίας. Για το σκοπό αυτό, η εκπτωτική αλυσίδα θα συνεργαστεί με την online πλατφόρμα Lola Market.

Η γερμανική αλυσίδα Lidl έχει ενταχθεί στην Lola Market, μια ηλεκτρονική πλατφόρμα αγορών για φαγητό. Αυτό θα επιτρέψει στους πελάτες της ισπανικής πρωτεύουσας να παραγγέλνουν το σύνολο της γκάμας των 2000 ειδών τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των νωπών προϊόντων της.

Επί του παρόντος, η νέα υπηρεσία δοκιμάζεται σε καταστήματα στο κέντρο της Μαδρίτης. Μακροπρόθεσμα, η ιδέα είναι να επεκταθεί σε ολόκληρη την μητροπολιτική περιοχή της πρωτεύουσας και άλλες πόλεις όπου υπάρχει το Lola Market και μπορούν να ακολουθήσουν στο μέλλον.



Οι τιμές των προϊόντων στην πλατφόρμα είναι οι ίδιες με εκείνες των φυσικών καταστημάτων του γερμανικού λιανοπωλητή. “Όταν υποσχεθήκαμε να είμαστε οι φθηνότεροι, θέλαμε να πωλούνται τα προϊόντα μας στην Lola Market στις ίδιες τιμές με τα καταστήματά μας”, λέει ο διευθυντής του ηλεκτρονικού εμπορίου Lidl της Ισπανίας, Carlos González-Vilardell.

“Με αυτόν τον τρόπο, ο διαδικτυακός πελάτης μπορεί να επωφεληθεί από τις ίδιες προσφορές και προωθήσεις που έχουμε στα καταστήματά μας. Ελπίζουμε ότι αυτή η συνεργασία θα είναι επιτυχής και ότι θα μπορέσουμε να την επεκτείνουμε στο μέλλον”.



Κατ ‘αρχήν, οι παραδόσεις θα πραγματοποιούνται την ίδια ημέρα, εντός μιας ώρας ή σε μια στιγμή επιλογής του πελάτη. Όλες οι παραγγελίες έχουν σταθερό κόστος παράδοσης, ανεξάρτητα από την αξία ή τον όγκο της παραγγελίας. Για να προωθηθεί αυτή η νέα υπηρεσία, οι πελάτες θα λάβουν έκπτωση 10 ευρώ στην πρώτη τους παραγγελία.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.