25 Απρ 2024
READING

Μια περιήγηση 360 μοιρών στο φουτουριστικό Ινστιτούτο Επιστήμης Αθλητισμού της Gatorade

2 MIN READ

Μια περιήγηση 360 μοιρών στο φουτουριστικό Ινστιτούτο Επιστήμης Αθλητισμού της Gatorade

Μια περιήγηση 360 μοιρών στο φουτουριστικό Ινστιτούτο Επιστήμης Αθλητισμού της Gatorade

Όλοι πιστεύουμε ότι το Gatorade είναι ένα αθλητικό ποτό, σωστά; Λοιπόν, η εταιρεία γίνεται κάτι πολύ περισσότερο από αυτό με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Στο Gatorade Sports Science Institute της Φλόριντα, η εταιρεία δοκιμάζει νέες ιδέες προϊόντων και αναλύει δεδομένα απόδοσης σε πραγματικό χρόνο.

Οι επαγγελματίες αθλητές έρχονται καθημερινά στο ινστιτούτο και καλούνται να παίζουν, να ιδρώνουν και να κάνουν όλα τα πράγματα που συνήθως κάνουν οι άνθρωποι. Στη συνέχεια, οι γιατροί και οι επιστήμονες της Gatorade διερευνούν την απόδοσή τους.

Οι συμμετέχοντες συνδέονται με μεγάλα, ακριβά μηχανήματα που παρακολουθούν την πρόσληψη ενέργειας, τον ιδρώτα, ακόμα και το λίπος και τη μυϊκή μάζα ενός ατόμου, για να καταλάβουν τι συμβαίνει σε μοριακό επίπεδο.

Με αυτό τον τρόπο, η εταιρεία είναι σε θέση να καταλάβει ποια προϊόντα λειτουργούν και ποια προϊόντα όχι, καθώς και να κατανοήσουν πώς οι διάφοροι οργανισμοί αθλητών ανταποκρίνονται σε διαφορετικές συνθήκες.

Όλη αυτή η έρευνα χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην αλλαγή του επιχειρηματικού μοντέλου της Gatorade. Η εταιρεία πίσω από το αγαπημένο πλούσιο σε ηλεκτρολύτες ποτό θέλει να δημιουργήσει μια πλατφόρμα που θα δώσει στους αθλητές εξατομικευμένες συστάσεις για προϊόντα που θα επιτρέψουν κορυφαία απόδοση.

Το GX Sweat Patch του Gatorade είναι ένα νέο προϊόν που κάνει ακριβώς αυτό: Είναι μια μικρή ταινία που κολλάει στους αθλητές και δοκιμάζει τον ιδρώτα τους για διατροφικές συστάσεις.

Με την απόκτηση γνώσης σχετικά με τη σωματική απόδοση και την ανταπόκριση των αθλητών στο Ινστιτούτο, η Gatorade κατάφερε να δημιουργήσει το μικρό κολλώδες προϊόν που παρέχει ξεχωριστή εξατομίκευση προϊόντων για τους πελάτες της.
Η υπερσύγχρονη εγκατάσταση αποτελεί ένα τέλειο παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο μια μάρκα μπορεί να χρησιμοποιήσει την επιστήμη και την τεχνολογία για να παραμείνει συναφής στον 21ο αιώνα.

Ρίξτε μια ματιά στην περιήγηση στο ινστιτούτο αθλητικών επιστημών Gatorade για να δείτε ακριβώς πώς το εμπορικό σήμα δημιουργεί προϊόντα για την επόμενη γενιά επαγγελματιών και ερασιτεχνών αθλητών.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.