05 Οκτ 2024
READING

Η συνεργασία Fiorucci x Adidas Originals φαίνεται οτι θα “ξεπουλήσει”

3 MIN READ

Η συνεργασία Fiorucci x Adidas Originals φαίνεται οτι θα “ξεπουλήσει”

Η συνεργασία Fiorucci x Adidas Originals φαίνεται οτι θα “ξεπουλήσει”

Μια cult-αγαπημένη μάρκα που αναπτύχθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’80 αναβιώνει με μια σοβαρή συνεργασία και όλοι ανυπομονούν να κρατήσουν στα χέρια τους κάτι από αυτή.

Ενθουσιαστείτε ελεύθερα, καθώς η συνεργασία μεταξύ των Fiorucci x Adidas Originals ήρθε στις αρχές Μαΐου, δίνοντας στη ιταλική μάρκα μια δεύτερη ευκαιρία να κυριαρχήσει ξανά.

Όπως φαίνεται, η επιτυχία της είναι προδιαγεγραμμένη. Ενώ η Fiorucci μπήκε επίσημα ξανά στο παιχνίδι το 2017 μετά από χρόνια ασυνέπειας, αυτή είναι η πρώτη σημαντική συνεργατική κυκλοφορία που έκανε η μάρκα στη νέα της εποχή. Ποια καλύτερη εταιρεία να συνεργαστεί με μια συλλογή από υπέρκομψα streetwear είδη από την Adidas, τον σύγχρονο βασιλιά των cool τάσεων;

Κατά την ακμή της, η Fiorucci ήταν γνωστή ως το πιο μοντέρνο μέρος για να αγοράσει κανείς τζιν, μπλουζάκια λογότυπο και άλλα αξεσουάρ. Ιδρύθηκε στην Ιταλία το 1967, αντλώντας εμπνεύσεις από το στυλ του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης και σύντομα άνοιξε καταστήματα και στις δύο πόλεις καθώς μετατράπηκε σε παγκόσμιο φαινόμενο.

Όλοι, από τη Madonna μέχρι την Jackie O και τον Andy Warhol ψώνιζαν από εκείνη. Παρά το γεγονός ότι έκλεισε τα καταστήματά της το 1989 για διάφορους λόγους, παρέμεινε στην πρώτη γραμμή στη συνείδηση της βιομηχανίας μόδας τόσο για τη μνημειακή της επιτυχία όσο και για τις εμβληματικές διαφημίσεις της – αυτή η συνεργασία είναι επομένως πολύ συναρπαστική.

“Τα σχέδια της Adidas Originals είναι εξαιρετικά φορτισμένα με τη δυναμική, πολύχρωμη ελευθερία της Fiorucci. Το αποτέλεσμα είναι μια συλλογή περιορισμένης έκδοσης για το φετινό καλοκαίρι “, περιγράφει η Adidas τη συνεργασία στην ιστοσελίδα τους.

Παρόλο που φαίνεται ότι το lineup θα περιλαμβάνει τα πάντα, από τρισδιάστατα μπλουζάκια μέχρι τσάντες, κάλτσες, παπούτσια και άλλα με βάση τις φωτογραφίες, μόνο μια μικρή ποικιλία προϊόντων είναι διαθέσιμη για να δει κανείς μέσα στην προεπισκόπηση της συλλογής.

Παρόλα αυτά, πέντε από τα οκτώ είδη έχουν ήδη πωληθεί, οπότε αν θέλετε να αγοράσετε κάτι θα πρέπει να σημειώσετε την 10η Μαΐου στο ημερολόγιό σας αυτή τη στιγμή.

Τα στοιχεία που είναι ακόμα διαθέσιμα περιλαμβάνουν τρία είδη υποδημάτων, τα οποία βγαίνουν σε έντονες πορτοκαλί και κόκκινες αποχρώσεις. Πρώτα ανέβηκε μια καλοκαιρινή τέλεια διάφανη παντόφλα πισίνας Adilette ($ 60, adidas.com), σε έντονο μανταρινί χρώμα και ημιδιαφανή ιμάντα στο επάνω μέρος. Το “FIORUCCI” αναγράφεται με μαύρο χρώμα κατά μήκος και των δύο παντοφλών.

Ακολουθούν τα παπούτσια Falcon ($ 150, adidas.com). Επαναλαμβάνουν το κλασσικό στυλ της Adidas μέσω ενός φλογερού χρώματος και της επωνυμίας Fiorucci, ενώ τα λαμπερά χρώματα προσθέτουν μια ιδιαίτερα λαμπερή υφή.

Και τέλος, υπάρχουν τα πάνινα παπούτσια Sambarose ($ 120, adidas.com). Διαθέτοντας μια λαμπερή ημι-διαφανή πορτοκαλί σόλα και λαμπερές κόκκινες ρίγες και λεπτομέρειες, είναι απολύτως τέλεια για τον ζεστό καιρό.

Τα μοναδικά στοιχεία της συλλογής περιλαμβάνουν ένα μαύρο τζάκετ βινυλίου και ασορτί παντελόνι, ένα κλασικό μπλουζάκι με τα αγγελάκια της Fiorucci, ένα φούτερ που φέρει το όνομα της μάρκας και μια τσάντα από βινύλιο.

Λογικά όλα αυτά τα είδη θα ανανεωθούν σε στοκ με την επίσημη κυκλοφορία ολόκληρης της συλλογής , ως τότε, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να παρακολουθείτε στενά την ιστοσελίδα της Adidas. Δεν μπορείτε κάθε μέρα να αποκτήσετε κάτι από μία από τις σημαντικότερες μάρκες μιας προηγούμενης δεκαετίας – αυτό είναι ένα shopping event που δεν θέλετε να χάσετε.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.