25 Απρ 2024
READING

Η Anheuser-Busch λανσάρει την “Bud Light Lemon Tea”

2 MIN READ

Η Anheuser-Busch λανσάρει την “Bud Light Lemon Tea”

Η Anheuser-Busch λανσάρει την “Bud Light Lemon Tea”

Ο ζεστός καιρός είναι ιδανικός για μια ελαφριά μπύρα. Αυτό το καλοκαίρι η Bud Light, αναμφισβήτητα μια από τις πιο δημοφιλείς ελαφριές μπύρες, εισάγει μια νέα γεύση που θα μας βοηθά όλους να νικήσουμε τη ζέστη του καλοκαιριού: την Bud Light Lemon Tea.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου, η Bud Light Lemon Tea είναι μια ελαφριά lager παρασκευασμένη με πραγματικές φλούδες λεμονιού και παλαιώνεται πάνω από πραγματικά φύλλα μαύρου τσαγιού για να δώσει στη μπύρα ξεχωριστό τόνο γεύσης.Η μπύρα “συμπληρώνει την ήδη δημοφιλή Bud Lime και την περσινή πρωτοποριακή καινοτομία μπύρας, την Bud Light Orange που παρασκευάζεται επίσης με πραγματικές φλούδες λάιμ και πορτοκαλιού”.

“Ως η νούμερο ένα μπύρα στην Αμερική, είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να φέρνουμε στους καταναλωτές τα είδη των προϊόντων που απαιτούν. Είδαμε την επιτυχία της Bud Light Lime & Orange το περασμένο καλοκαίρι και θέλαμε να φέρουμε μια άλλη μπύρα στο χαρτοφυλάκιό μας που να χρησιμοποιεί πραγματικές φλούδες λεμονιού και φύλλα τσαγιού στη διαδικασία της ζυθοποιίας “, δήλωσε ο Andy Goeler, Αντιπρόεδρος Marketing για την Bud Light.

“Η Bud Light Lemon Tea είναι ένα προϊόν που πιστεύουμε ότι οι καταναλωτές θα αγαπήσουν αυτό το καλοκαίρι. Ο μοναδικός τόνος της γεύσης του είναι κάτι που πιστεύουμε ότι θα συμβάλει στην προσέλκυση νέων καταναλωτών στην οικογένεια Bud Light”.

Η μπύρα πρόκειται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στα καταστήματα στα μέσα Μαίου. Η Budweiser αναμένει να κάνει την μπύρα μια εποχιακή τάση, διανέμοντας την μπύρα φέτος από τα μέσα Μαίου έως το τέλος Σεπτέμβρη.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.