20 Απρ 2024
READING

Το H&M Home άνοιξε τις πόρτες του στην Regent Street στο Λονδίνο

2 MIN READ

Το H&M Home άνοιξε τις πόρτες του στην Regent Street στο Λονδίνο

Το H&M Home άνοιξε τις πόρτες του στην Regent Street στο Λονδίνο

Το H&M Home concept store άνοιξε στην Regent Street του Λονδίνου. Το νέο κατάστημα 2500 τετραγωνικών μέτρων, παρουζιάσει τις τελευταίες συλλογές της H&M Home, προσφέροντας μια δυναμική εμπειρία στον πελάτη.

Αυτό το νέο κατάστημα καλύπτει δύο ορόφους και περιλαμβάνει μια συνεχώς μεταβαλλόμενη περιοχή εκδηλώσεων, καθώς και ένα καφέ μέσα στο κατάστημα.

“Εδώ στο Λονδίνο,το νέο μας κατάστημα Concept Store αποτελεί μια νέα προσέγγιση για τον κλάδο του εσωτερικού χώρου προσφέροντας ένα νέο επίπεδο έμπνευσης, εξυπηρέτησης πελατών και συνεργασιών”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της H&M Home, Anders Sjöblom.

“Αποτελεί ένα τέλειο φυσικό συμπλήρωμα της ψηφιακής μας παρουσίας μέσω των κοινωνικών μέσων και του ηλεκτρονικού εμπορίου αυτό το κατάστημα.”

Κατά τη διάρκεια του ανοίγματος, η H&M αποκάλυψε τη συνεργασία της με τον οίκο δημοπρασιών Christie’s, η οποία παρουσίασε κομμάτια από επερχόμενες δημοπρασίες σε συνδυασμό με τα σχέδια της H&M Home στο κατάστημα.

Το νέο κατάστημα διαθέτει επίσης έναν ανθοπωλείο της Bunches, το οποίο προσφέρει στους πελάτες του λουλούδια σε μικρές δέσμες για να αναμειγνύονται και να ταιριάζουν με δικό τους εσωτερικό στυλ.

 

Οι πελάτες μπορούν επίσης να προσωποποιήσουν κομμάτια οικιακού εξοπλισμού μέσω μιας υπηρεσίας χάραξης μονογραμμάτων.

Εν τω μεταξύ, η H&M ανακοίνωσε ότι το κατάστημα θα προσφέρει επίσης παγκόσμια παράδοση σε αγορές που έγιναν εντός του καταστήματος, για πρώτη φορά στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.